İlişkiler de emek vermeye ne oldu?

MEÇHUL

Daimi Üye
Üye
İlişkiler de emek vermeye ne oldu?
Fast-food yemeğe alıştığımız gibiilişkileri de hızlı tüketmeye başladık. Armut pişsinağzımıza düşsün istiyoruz. Tüm ilişkileri teknolojik hıza göre ayarlamaya başladık. Aşkımızdostluklarımızsevişmelerimizne varsa yaşamı anlamlı kılanhepsi hızla tüketilmek üzere mönü haline gelmiş.
İlişkilere emek vermeye ne oldu? Paket program seviyoruz. Ne kadar ödeyeceğimizi ve gelecek olanın içeriğini bilelim istiyoruz. Ben sana 2 aylık sevgili olacağımsen karşılığında ne vereceksin? Önce sevişelimtenimiz uyuşursa bakarızilişkiyi götürebilecek miyiz? Bana bir gecelik ilişki + telefon numarasıyanında büyük boy seksi kadın verir misiniz? Lütfen paket olsunevde yiyeceğim.
Emek vermeye ne oldu? Kim kaldırdı aşkın üzerindeki fedakarlığı? Bana kendinden bahseder misin? “Sen bahsetben bu arada gece seni nasıl eve atarımonu düşüneyim. İnandinliyormuş gibi yapacağımaradaki farkı anlayamayacaksın. Kaç kişiyi dinliyormuş gibi yaptım benantrenmanlıyım. Zaten hepiniz aynı şeyi anlatıyorsunuz. Aynı soruları sorunca muhabbet su gibi akıp gidiyor.” İşte bana kendinden bahseder misin cümlesinin altı bunlarla dolu. Ne üzücü değil mi?
Bir de yeni moda çıkmış. Beyler arasında da yayılmış. Kadını etkileyen cümlelerden biri olarak hepsinin diline yerleşmiş. “ Sen farklı bir kadınsın. İçinde bir kız çocuğu gizli ama bunu kimseye göstermiyorsun. Ben o içindeki kadını gördüm.” Bunun benzeri cümlelertrend olmuş. Kadın da sanıyor kikarşısındaki adam çok dolu. Bir anda adamla ilgili fikirleri değişiyor. Aman dikkatbu tuzağa düşmeyin!
Kendimi anlatmamı isteyen herkesten köşe bucak kaçıyorum. Zaman geçirmedenpaylaşmadan hatta bazen paylaşarak bile birini tanımak mümkün değil. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim tadındakikeyifsizsığiçi dolmayan muhabbetlersadece hedefe giden bir yol. Gerçekten tanımak isteyen adamzaman ayırır. Farklı ortamlara birlikte giderkarşısındaki kadını gözlemler. Onun duruşundankonuşmasındanyediğindeniçtiğinden bir takım fikirler elde eder. Tartarirdelerhakkında çaktırmadan bilgi alır. Arkadaşlarınıailesininasıl bir hayat yaşadığını adım adım öğrenir.
Aşkı gelişinden tanırsınız. Gerçekten size uygun ve doğru yüreği bulduğunuz zamanbunu hissedersiniz. Aşk dediğin bağıra bağıra gelir. Tepeden düşen çığ gibivakit geçtikçe büyür. O yüzden sonunda aşk olur mu acaba diye zaman harcamayın. Geldiğinde anlarsınız.Aşk asla bu cümleyle başlamaz: Bana biraz kendinden bahseder misin?

Son düzenleme:
Geri