İlkbahar-Yaz Kolye Modelleri 2014

TİTAN

*Melekler Mekanı*
İlkbahar-Yaz Kolye Modelleri 2014
2014 kolye modelleri, kolye modelleri 2014, ilkbahar-yaz kolyeleri 2014



Sevgili melekler, bu yaz kolye trendleri oldukça ilginizi çekecek. Gösterişli modellerin göze çarptığı ilkbahar yaz kolye modellerinde iri ve parlak taşlar, kalın altın zincirler bu yaz boyunlarımızı süsleyecek. İhtişamlı takıların trendi olacağı bu ilkbahar-yaz için podyumlardan sizler için derlediğimiz modelleri paylaşıyoruz...


2014-kolye-modelleri (1).jpg



Gösterişli zincir kolyeler düz bir tişörtü bile göz alıcı bir stile dönüştürebiliyor. Altın zincir kolyelerin çok kalın ve belirgin modellerine bakmalısınız. Küçük ince zincirler 2014 ilkbahar/yaz sezonuna uygun değil.

Balmain tasarımı altın zincir stilinize bir tutam ihtişam ekleyecek. Altın renkli takıların 'avam' olarak tabir edildiği dönem geride kaldı be altınlar gümüşleri solladı. Bu sezon dilediğiniz gibi altın renklerini kullanabilirsiniz.


2014-kolye-modelleri (2).jpg



Rochas, parlak taşlardan oluşan uzun kolye bohem bir stili çağrıştırıyor. Uzun taşlı kolyelerinizin taş rengi, şekli ya da biçi önemli değil.

Önemli olan stilinize ışıltı ve renk eklemeleri. Bu kolyeleri son derece sade ve düz elbiseler ve bluzlarla birlikte kullandığınızda üzerinizde parıldayan yıldızlar taşıyormuş gibi hissedebilirsiniz.


2014-kolye-modelleri (3).jpg



Kenzo, aksesuar tasarımların yaratıcı bir açıdan yaklaşmış ve spiral biçimli yaylardan esinlenmiş.

Gerçek bir spiral yay kadar sert ve ağır olmadığına emin olduğumuz bu kolyeler en canlı renkleriyle yaz aylarını süsleyecek.


2014-kolye-modelleri (4).jpg



Birçok tasarımcı kendi silüetlerini yaratırken farklı stilleri bir arada kullanmayı deniyor. 2014 yazında boynunuza birkaç kolyeyi bir arada takmaktan çekinmeyin!

Kat kat giyinmenin 2014 trendleri arasında olması gibi kat kat takılan kolyeler de trendler arasında. Lanvin ve Rebeca Minkoff, göz alıcı takılarını harmanlayan isimler arasında.



2014-kolye-modelleri (5).jpg
2014-kolye-modelleri (7).jpg
2014-kolye-modelleri (6).jpg
 
Geri
Üst