İmitasyon Takı Bakımı Nasıl Yapılır?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
İmitasyon Takı Bakımı Nasıl Yapılır?
imitasyon takılar, imitasyon takı bakımı, imitasyon takılara bakım



Sevgili melekler, hepimizin takı kutusunda imitasyon takılar bulunur. Eğer alerjiniz yoksa rahatlıkla kullanabileceğiniz şık imitasyon takılarınızın daha uzun ömürlü olması için onlara da bakım yapmanız ve kullanırken bazı noktalara dikkat etmeniz grekiyor. Eğer imitasyon takı bakımı hakkında bilginiz yoksa hemen aşağıdaki makalemize bir göz atın....


imitasyon-takılar.jpg




Islatmayın

Suyla her temas edeceğiniz zaman (banyo, yüzmek, el yıkamak...) takılarınızı mutlaka çıkartın. İmitasyon takıların ıslanmaları onların zamanla paslanmalarına veya renklerinin bozulmasına neden olur.


Takınızı en son takın

Hazırlanırken takı takma kısmını en sona bırakın. Parfüm, saç spreyi gibi şeyler imitasyon takılara zarar verirler bu nedenle onların takılarınızın üzerine gelmemelerine dikkat etmek gerekir.


Losyon kullanmayın

Eğer takı takmayı düşünüyorsanız, aksesuar kullanacağınız bölgelerinize vücut losyonu ya da krem sürmeyin. Çünkü kremler, takıların renklerinin matlaşmasına neden olurlar.


Doğru muhafaza etmek

İmitasyon takılarınızın havayla temas etmelerinin iyi bir şey olmadığını biliyor muydunuz? Hava, takıların renklerinin atmasına ve solmalarına neden olur. Bu yüzden, takılarınızı, kapaklı bir takı kutusunda saklamak daha doğru olacaktır. Ayrıca farklı renklerdeki takıları bir arada tutmayın.


Takılarınızı zaman zaman temizleyin

Takıları zaman zaman temizlemek ömürlerini uzatır. Bunun için bebek şampuanı ve ılık su yeterli olacaktır. Eski bir diş fırçanızla şampuanlı suyu kullanarak takılarınızı temizleyebilirsiniz. Eğer takılarınızın iyice parlamalarını istiyorsanız biraz diş macunu kullanın.


Ev işi yaparken takılarınızı çıkartın

Temizlik ürünleri imitasyon takıları kötü etkilerler. Bu nedenle evde temizlik yaparken imitasyon takılarınızı mutlaka çıkartın.


Takılarınızla spor yapmayın

Spora başlamadan önce, imitasyon ya da gerçek, takılarınızı mutlaka çıkartın.
 
Geri
Üst