mavi_gözyası Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2009 #13 meçhulcüm çok hoş olmuş hepsi emeğine yüreğine sağlık canım benim
BİTTERİM Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2009 #15 canım çok güzeller emeğine sağlık devamını bekliyoruz süpersin :dp193:
A asli91 Yeni Üye Üye 23 Eylül 2009 #18 hepsi cok güzel olmus ellerine saglık ama ben bunlardan birini imza yapmak istiyorum ama nasıl yapılacak bilmiyorum şeyy yeniyimde
hepsi cok güzel olmus ellerine saglık ama ben bunlardan birini imza yapmak istiyorum ama nasıl yapılacak bilmiyorum şeyy yeniyimde
MEÇHUL Daimi Üye Üye 30 Eylül 2009 #20 asli91' Alıntı: hepsi cok güzel olmus ellerine saglık ama ben bunlardan birini imza yapmak istiyorum ama nasıl yapılacak bilmiyorum şeyy yeniyimde Genişletmek için tıkla ... Canım sen beğendiği söyle bana ben imza ve avatar olarak eklerim profiline🙂Yardımcı olurum.İmza ve avatar ile ilgili her sorunda bana ulaş lütfen😀
asli91' Alıntı: hepsi cok güzel olmus ellerine saglık ama ben bunlardan birini imza yapmak istiyorum ama nasıl yapılacak bilmiyorum şeyy yeniyimde Genişletmek için tıkla ... Canım sen beğendiği söyle bana ben imza ve avatar olarak eklerim profiline🙂Yardımcı olurum.İmza ve avatar ile ilgili her sorunda bana ulaş lütfen😀