İmza veya avatar yapabilrim isteyen söyleyebilir..(yaptığım örnekler aşağıda vardır)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyendiğine çok sevindiim teşekkür ederim canımmmmm :kiss: :kiss: :kiss: bu arada yine nickinle oynamışsın 🙂 🙂 hayırlı olsunn

Isteyene bir resimde kızı renkli etrafını siyah veya etrafı renkli içi siyah yapabilirm siz söyleyin açık açık amann çok sey istiyorum bunalcak yok ayıp olur falan dusunmeyin 🙂 zaten sıkılıyorum rahatca yaaprım he ama hemen yapılmadı diyede şikayetçi olmayın 😀 😀 😀 bn okula gidiyorum küçççücüğümm 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ancak boş vakitte akşamları ve cmt pazar yaparım 😉

Merhaba canım öncelikle insanlara bu kouda yardımcı olman çok güzel bunun için seni tebrik ediyorum ..

Amma ve lakin avatar ve imza yaparken bazı kuralları dikkatre alman lazım canım.Bu bu yaptıklarının başarısı için gerekli

İlk olarak avatar boyutunu 150*150 olarak ayarlamalısın.Yoksa kullanıcılar senin yaptığın şeyleri avatarlarına koyduğunda hareket etmez.

ikincisi de imzanın belli bir boyut kuralıvar sanırım en fazla 400*400 gibi bişidi tam hatırlayamıyorum ama sitede araştırırsan bulursun tatlım.Bu boyutlardan daha büyük olmamalı imza.

Sana bu işinde kolaylıklar diliyorum canım benim.Mujaxx🙂

yazını sonra gördüm cnm 🙂 🙂 tmm boyutlarına bakar yaparım 🙂 🙂

pasaklım yavrim...bana şöyle kananın en güzel resmiyle cillop gibi bi imza yapsana be anam😀
hadi öptüm kankilatam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri