İnadına Aşk Polat (Aras Aydın) Kimdir?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İnadına Aşk Polat (Aras Aydın) Kimdir?
Fox tv ekranların da bizim de ailece severek izlediğimiz dizilerden biri olan "İnadına Aşk" dün gece ki diziye yeni katılan oyuncusu Polat Barutçu gerçek ismi ile Mehti Aras Aydın, hemen dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Defne sizin de bildiğiniz üzere abilerinden oldukça çekiyor. Tek kız olmasının da bun da bana göre büyük etkisi var üç abiye sahip olan Defne'yi önümüz de ki günler de bakalım neler bekliyor.
Genç kızların beğenisini kazanan Aras Aydın aslın da ekranlara yabancı değil. Onu daha önce Kiraz Mevsimi dizisinden birçoğunuz tanıyor. Hayatı hakkın da daha detaylı bilgi edinmek isteyenler için kendisinin biyografi bilgilerini bu yazım da paylaşıyorum.

CWwPo06XIAANWEh.jpg




Mehti Aras Aydın kimdir? Mehti Aras Aydın 2 Temmuz 1989’da Eskişehir’de dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra oyunculuğa yönelen Aras Aydın İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı kazandı ve burada oyunculuk eğitimi aldı.

Çeşitli tiyatro oyunlarında rol alan Aras Aydın ekran önüne ilk adımını 2010 yılında yayınlanan Öğretmen Kemal adlı dizi ile attı ve bu dizide Mert rolünü canlandırdı.

Ardından 2013 yılında Şevkat Tepe adlı dizide 3 yıl rol aldı. Oyuncu daha sonra Kiraz Mevsimi dizisinde Emre rolünü canlandırdı ve büyük bir çıkış yakaladı. Aynı dönemde Saklı Kalan adlı dizide de kısa bir rol aldı.

Aras Aydın şimdilerde İnadına Aşk dizisinde Polat Barutçu rolünü canlandırmaktadır.

Rol Aldığı Diziler:

2015 – İnadına Aşk (Polat Barutçu)
2014 – Kiraz Mevsimi (Emre Yiğit)
2014 – Saklı Kalan (Ateş)
2013 – Şefkat Tepe (Asker)
2010 – Öğretmen Kemal (Mert)
 
Geri
Üst