İnce görünmenin hileleri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
İnce görünmenin hileleri
Fazla kilolarınıza inat ufak hilelerle ince görünmeye ne dersiniz ?
Kilolarınızı dert etmeyin. Pratik öneriler ve doğru kıyafetlerle çok daha zayıf görünebilirsiniz.
Uygun kesimi seçin: Birkaç kilo fazlanız olsa bile vücudunuzu bol kıyafetlerin arkasına saklanmanıza gerek yok. Hatlarınızı gösteren kıyafetler giymekten çekinmeyin.
Doğru çorap seçimi: Bacaklarınız kalınsa sizin için en uygunu desensiz, düz ve koyu renk çorap giymektir.
Kolyeler ince gösterir: Uzun kolyeler hem dekoltenizi uzatır hem de orantıyı düzeltmenize yardım eder. Ayrıca dikkati problemli bölgelerden uzaklaştırır.
Pantolon seçimi:
Blazer ceketler: Bu tip ceketlerde tek sıra düğmelileri ve hafifçe bele oturanları tercih edin. Kalça ve basenleriniz iriyse, uzunca bir blazer seçin ki, fazlalıklarınız kapansın. Çift sıra düğmeli ceketler giymekten kaçının.
V yakalar: derin V yakalar zayıf görünmek isteyenler için vazgeçilmezdir. Vücudun üst bölümünü ve boynu daha ince gösterirler.
İnce görünümlü bacaklar:
Mükemmel ayakkabılar: Topuklu ayakkabılarla boyunuzu yüksek göstererek olduğunuzdan daha ince görünebilirsiniz. Topuklularla rahat edemiyorsanız platform topukları tercih edebilirsiniz.
Elbise seçerken: Kilolu bayanlar için en ideal elbiseler üst kesimi dar, eteği volanlı elbiselerdir.
Dökümlü kesimler: Bol dökümlü bir bluzla hafif problemli bölgeleri çabucak saklayabilirsiniz.
Çok dar giymeyin: Kilolular için en ideal etek kesimi, üstü dar ve aşağı doğru genişleyen kesimlerdir. Çok kalın baldırlarda eteğin uzunluğu ayak bileğine kadar olmalıdır.
Renk kombinasyonu: Tepeden tırnağa benzer renkler vücudu çok daha ince gösterir. Siyahtan vazgeçemiyorsanız, siyahla bir arada kullanılmış renklerden oluşan farklı bir parçayla kıyafetinizi kombinleyebilirsiniz
 
Cevap: İnce görünmenin hileleri

emeğine sağlıkkkkk dadlu adminimmm:):)çok güzell hileler bunlarr:meçhul:
 
Geri
Üst