İnsanlar çok kırıcı olmuşlar yardım eden yok

hiyfthuu

Yeni Üye
Üye
İnsanlar çok kırıcı olmuşlar yardım eden yok
Sadece 2 aylık kızım için yardım istemiştim ya insanlar ne kadar kırıcı ve gadar olmuşlar madem yardım etmicekseniz o zaman kotu yorumlar yapmayın biri yalancı diyor biri dolandırıcı diyor sen benim yanımda mısın ne yaptığımı biliyormusun ki konuşuyorsun yardım edin sütüm yok diyorum mama alicak gücüm yok eşim çalışmıyor hasta bebeğime keçi sütü veriyorum diyorum inanıyorlar

Vallahi hayatım herkes demeyelim de ekonomi o kadar kötüye gidiyor ki her kes artık kendi ekonomisini yapıyor oldular. Dolayısı ile yardım işleri de biraz sıkıntı açıkçası. Allah yar ve yardımcınız olsun ne diyeyim.

Bu arada aynı konuyu aynı yazı ile birden fazla siteye atmışsınız tam olarak amacınız yalrdım ise doğru şekilde yazabilirdiniz. Neden aynı yazıyı üç ayrı siteye kopyalayıp yapıştırıyorsunuz onu da anlamış değilim. Neyse gelince yazarsınız zaten.

Bu arada aynı konuyu aynı yazı ile birden fazla siteye atmışsınız tam olarak amacınız yalrdım ise doğru şekilde yazabilirdiniz. Neden aynı yazıyı üç ayrı siteye kopyalayıp yapıştırıyorsunuz onu da anlamış değilim. Neyse gelince yazarsınız zaten.
Evet doğru söylüyorsun birsuru sitede paylaşıyorum arkarkarin bı el atması için ablm sesimi duyurmak istiyorum yemin ederim gerçekten muhtacım yardımlarınıza

Vallahi bi tanem zor zor yetiştiriyoruz kartı ödedik mi tamam diyouz emin ol çevremdeki herkes öyle. Geçen Demet Akalın bile ekonomiden dert yanıyordu yurt dışına giriyorum iki valizle geliyorum iki valizle bişi alamıyorum diyordu. O öyle ise biz yandık bittik kül olduk vallahi. 🙁 üzgünüm....

Geri