Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #1 Internet tarayıcınızın açılış sayfası nedir? Bilgisayarınızın başına geçip tarayıcı ikonunu tıkladığınızda hangi site açılıyor? Açılış siteniz hangisi?
Bilgisayarınızın başına geçip tarayıcı ikonunu tıkladığınızda hangi site açılıyor? Açılış siteniz hangisi?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #2 Ce: Internet tarayıcınızın açılış sayfası nedir? google... cikiyor hep
M Misafir Forum Okuru 16 Kasım 2007 #3 Ce: Internet tarayıcınızın açılış sayfası nedir? google :nod:senin ki ne bilge???
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Kasım 2007 #4 Ce: Internet tarayıcınızın açılış sayfası nedir? RüYaM' Alıntı: google :nod:senin ki ne bilge??? Genişletmek için tıkla ... Benimki gazetelerden biriyle açılıyor, işlere gömülene kadar hızlıca bir göz gezdiriyorum, iyi oluyor. 🙂
Ce: Internet tarayıcınızın açılış sayfası nedir? RüYaM' Alıntı: google :nod:senin ki ne bilge??? Genişletmek için tıkla ... Benimki gazetelerden biriyle açılıyor, işlere gömülene kadar hızlıca bir göz gezdiriyorum, iyi oluyor. 🙂
nagehan Yeni Üye Üye 2 Ocak 2008 #5 Ce: Internet tarayıcınızın açılış sayfası nedir? sürekli birşey araştırıyorum google açılıyor🙂