Iş hayatındaki meleklere güzellik tüyoları

PeLiNiM

Yeni Üye
Üye
Iş hayatındaki meleklere güzellik tüyoları
İşiniz yoğun olabilir ya da siz kendinize bakamayacak kadar bir yorgunluk içerisinde olabilirsiniz. Bu durum aslında içten içe canınızı mı sıkıyor?
Gün içerisinde siz kendinize bakımsız bir şekilde ortalarda gezerken toplantılara ve sunumlara katılırken bir de etrafınızdaki kadınlara bakıyorsunuz dikkat ediyorsunuz ki onlar gayette çekiciler ve güzeller. Etraflarındaki tüm erkeklerin dikkatlerini gözlerini kendilerine kilitleyebiliyorlar. E siz nasılsınız? Kendinizi değerlendirin biraz da bakalım?
Evet eksikliklerinizi düşünüce fark ettiniz mi. Tüyolarımıza inceliklerimize göz atalım bir de isterseniz. Çok yoğunsunuz tamam. Çok yorgunsunuz yine tamam diyorum ve başlıyorum.:)
- Kıyafet seçimlerinize dikkat edin. Çok marka seçeneklerle giyinin demiyorum elbette durumun var ise maddi durumuz imkân ediyorsa markalar elbette güven kazanmış isimlerdir alın.
Ama eğer orta düzeyde iseniz giyimlerinizi tamamlarken ana fikriniz vücut hatlarınızı ortaya koyan çok uzun etekler olmasın çok da kısa olmasın diz üzerinde olan etekler ve cepli pantolonlar kullanın. Beyaz gömlekleriniz en az 3 tane olmalı.
- Akşam yatmadan önce ne giyeceğinize karar vermiş olmalısınız.
Geceden ütüleyin ve yatın sabah kalkar bir şeyler atar giyer üstüme giderim demeyin. Önce akşamdan kararınızı almanız sonra da onları bir köşeye koymanız lazım. Hem sizin içinde çok güzel bir kolaylık olacaktır eğer alışkanlık haline getirirseniz tabi ki. Sabah hemencecik elinizle koyduğunuz yerden alacaksınız ve giyecek gideceksiniz.
Zamandan da tasarruf aslında belki biraz daha fazla uyur ve belki biraz daha fazla güzel kahvaltı yapmanıza imkân vermiş olursunuz.
- Makyaj mutlaka sabahları yapın. Yüzünüz ruh gibi sıfır makyajla sakın ofise girmeyin. Eğer çok zamansız oldu zamanım yoktu yapamıyorum diyorsanız da çantanıza alın serviste yapın ya da ofiste kimseler görmeden lavaboya gidin ve makyajınızı yapın.
- Gün içersinde makyajınızı tazeleyin.
Allığınız ve maskaranız en önemli olmak üzere bir de rujunuz olmalıdır.
- Parfümünüzü de gün içresinde yenileme ihtiyacı duyduğunuz da zaman kaybetmeden sürün.
 
Geri
Üst