İsana ürünleri nasıl el kremini kullanan var mı?

G

Gubra

Forum Okuru
İsana ürünleri nasıl el kremini kullanan var mı?

İsana ürünleri kullananlar melek kadınlar kulübü isana ürünleri nereden alınır forum'da.​

Merhaba arkadaşlarım ya ben bir jrem aldım el kremi ama ellerimde yağlı bir his bırakıyor nedense sevmedim yani. Bu isana kremi varmış kullananlar var mı? El kremi nasıl acaba merak ediyorum. Nette çoğu el kremi ve asetonu çok güzel demiş de. Göz kremleri filan da bayağı iyiymiş doğru mu bu markanın herhangi bir ürününü kullanınız var mı? İsana ürünleri kullananlardan yorumlar bekliyorum.
 
Merhabalar
Aslında el kremi diyip geçmemek gerekiyor. İsana el kremi hakkında güzel yorumlar yapılmış üşenmedim sizler için baktım araştırdım ve ellerinizin kuruluğuna göre bile çeşitlerini seçebiliyorsunuz özellikle papatya aromalı olan çok sevilmiş eğer yoğun kokuyu seviyorsanız ağır bir papatya kokusu olabilir onu da belirtmek istiyorum. Papatya kokulu olana bir ilgi var kesin o. Ayrıca zeytinyağli olan da çok tercih edilenlerden biri diyebilirim. Tabi ki Aloe Vera severler de varsa markanın Aloe Verali çeşidini deneyebilirler. El kremini cildinizin yapısına göre tercih edebilirsiniz. Kuru yağlı karma ciltlere Özel isina el kremlerini nette de görebilirsiniz.

Şems aslan namını da duymuş olabilirsiniz. Şems aslandan harika doğal bir el kremi ister misiniz? "Şems aslan el kremi yapımı yumuşacık ve bakımlı eller için" yazımızın linkini aşağıda bulabilirsiniz.

 
Geri
Üst