İsimle Sorgulama Sitemiz Yayında

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
İsimle Sorgulama Sitemiz Yayında
Merhabalar değerli misafirlerimiz ve site sakinleri. Yeni oluşturduğumuz sitemizde özellikle siz kadınları ilgilendiren BEBEK İSİMLERİ kategorimizde yeni yeni isimle ebced hesaplama kuranda geçen erkek bebek isimleri kuranda geçen bebek isimleri gibi konuları açmaya başladık. Bu sitemize herkesi bekliyoruz.

Sizler için bir kaç gün önce oluşturduğumuz Ad Soyad ile yapılabilecek sorgulamaların tamamını yazmaya başladığımız sitemiz www.isimlesorgulama.com sitesini açtık ve bu site üzerinden paylaştığımız önemli ve yararlı olacağını düşündüğümüz ilk konumuzu sizlerle paylaşıyoruz.

İsimle Ad Soyad ile ehliyet sorgulama ehliyeti var mı öğrenme ?

Selam arkadaşlarım ben bir kişinin ehtiyeti var mı yok mu diye nasıl öğrenebileceğim kişinin sürüce belgesi var mı bir sorgulama linki var mıdır. Misal isim soyisim ve tc girsek bize ehliyeti var mı yok mu diye söyleyebiliyor mu herhangi bir online sistem ? Bilginiz var mı ?

Selamlar değerli misafirimiz,

Sorunuz tarafımıza ulaştı. Buna benzer bir çok soru alıyoruz. Az önce isimden adres sorgulama‘nın mümkün olmayacağını belirtmiştik. Benzer soru da isimle ehliyet sorgulama hususu hakkında olduğuna göre bu sorunuza da cevaplar verelim istiyoruz.

Sadece isimle sizler ehliyet sorgulaması malesef yapamıyorsunuz. Bu tür uygulamalar, özel yetkili devlet birimlerine verilmiştir. Örneğin arabanız çevrildiğinde polis memuru arkadaşlarımız gbt sorgulaması yaparak ehliyetinizin sahte daya orijinal olduğunu görebilir. Bu uygulamalar ve bir kaç özel uygulama ( Yine devlet tarafından yapılabilen ) haricinde malesef sadece isimle ehliyet sorgulama işlemleri yapamazsınız. Sağda solda bunu yapıyoruz şeklinde yazılar yazan ve google aramalarında üst sıralarda bulunan sitelere kişisel veri ve bilgi girmeyiniz. Sorgulama mümkün değildir.

 
Geri
Üst