K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
canım gittinmi nasıl iyi baktımı
kızlar Medyum Elife evet gittim ve su falı ve kahve falı baktırdık.Su falında özellikle ne sölediyse çıktı.valla helal olsun.
canım gittinmi nasıl iyi baktımı
kızlar Medyum Elife evet gittim ve su falı ve kahve falı baktırdık.Su falında özellikle ne sölediyse çıktı.valla helal olsun.
ya bişi sorcam bu saat 3 teki randevunuzmu bugün gideceğiniz
peki kim bakıyor baktırdınmı yoksa senmi bakıyosun canım05397141192 falcı arıyorsanız tum sorularınızın cevabı
biz kadınlar fal merakımızı yenemedikçe hep arayış içinde oluyoruz canım artık falcolic olduk yaniburaya hep falcılar yazmış galiba 🙂

canım elife giden ben değilim ama ben de büyük uğraşlar sonucu bugün buldum kahve ve suya baktı tek kelimeyle on numaraya bişi sorcam bu saat 3 teki randevunuzmu bugün gideceğiniz
canım elife giden ben değilim ama ben de büyük uğraşlar sonucu bugün buldum kahve ve suya baktı tek kelimeyle on numara
arkadaşlar ben gittim medyum elife memmun kaldım ofisi var şişlide ama evde de bakıyor istersen.25 tl verdim kahveye
hanasıl ücretsiz baktırdın yahu bende istiyorum elifin numarası kaç peki nasıl baktı güzelmiydi
canım verdiğin site adresi hata veriyorKizlar laf cafe kuzeye giden memnun kalan varmi ?[/QUOb
ben oraya gitmedim ama Falcı Elif var Halkalı da tavsiye ederim yıldıznameye ve birçok şeye ücretsiz bakıyor ve her dediği çıktı.medyum elif kahve falı | Wix.com bu onun web sitesi teli 0507 944 36 81 denemenizde fayda var.Çok falcı ve hacı hoca dolandım bu kadın 25 tl ye kahve bakıyor.hani mesela sırf falcı desem falcı da değil Medyum olduğu için çok şeyi bilme ve görme yeteneği var.Arkadaş su falı baktırdı sorulara doğru cevap verdi.Valla bilmiom ama denemeye değer açıkcası.tweetterde da hesabı var adı medyum tt