İşte 2014 Yılının En Şanslı Burçları!

TİTAN

*Melekler Mekanı*
İşte 2014 Yılının En Şanslı Burçları!
2014 yılı burçlar, en şanslı burçlar, 2014te en şanslı burç


Sevgili melekler, biz inansak da inanmasak da burçlarla insanlar arasında bir bağlantı olduğu da gerçek. Kimimiz az kimimiz çok burç özelliklerini taşırız. Astrologlar da burçlar üzerindeki araştırmalarına devam ediyor ve 2014 yılında burçların durumları hakkında bizlere öngörülerde bulunuyor. Bu öngörülere göre işte 2014 yılının en şanslı burçları...



burçlar.jpg



Uzmanlar tarafından alınan bilgilere göre su grupları için 17 Temmuza kadar oldukça iyi geçecek. 2014 yılın ilk yarısında yengeç, balık, ikizler ve akrep burçları birtakım konularda zorlanacak, ancak genel olarak şansları çok yüksek seviyelerde olacak.

Diğer yandan 2014 yılının tüm burçlar için genel olarak zor bir yıl olacağını söylemek mümkün. Uzmanlar 2011-2012 yılında başlayan değişimin bu yıl da devam edeceğini ve bu nedenle insanların çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalacağını belirtiyor.

Bunların yanı sıra 17 temmuzdan itibaren Jüpiter aslan burcuna geçecek ve ateş grubu burcu olan koç, aslan ve yay için oldukça muhteşem bir dönem başlayacak. Dolayısıyla yılın ilk ayı için su grubu burçlarının, ikinci yarısı içinse ateş grubu burçlarının şanslı olacağı söylenmektedir.

Siz de yukarıda belirtmiş olduğumuz burçlardan biriyseniz, 2014 yılında sizleri önemli ve güzel gelişmelerin beklediğini söylemek istiyoruz. Uzmanların değerlendirmelerine göre yapılan şans döngüsünde yer alıp yer almayacağınızı bilmiyoruz, ancak her an şans kapınızı çalabilir ve size hep beklediğiniz ya da sürpriz değişimler sunabilir. O halde bekleyin ve görün.
 
Geri
Üst