sana hiç kızarmıyım şikerimm sen nasılsın??? kendimden seni sormayı unuttum şikerimm ne var ne yok????

sana hiç kızarmıyım şikerimm sen nasılsın??? kendimden seni sormayı unuttum şikerimm ne var ne yok????
sucremmm canımm nerelerdesin sen bende giremiyodum mekana inan hep akjlımdasınn durumun nasıl bi sorun yoktur inşş kötü şeyler oldu sucrem çok üzgünüm![]()
canımm şikerimm önemli değil şuan onunla konuşmaya hiç hazır değilimm şikerimm canımm yanıyosudemiim pardon yanlış anladımm ..sen niye kapalı tutuyon tlf.nu eninde sonunda yine konuşmucakmısn bitanemm..benii boşverr sudemmiim senn iyii oll yeterr bitanemm..üzme tatlı canınıı..sen herşeyin en güzeline layııksıınn. kendinide yıpratmaa lütfenn bitanemm
bilmiyorum belkide hiçç konuşmam olurmu şikerimm sen nasılsın çook sağol şikerimm sende herşeyin en güzeline layıksınn..Hakanınla çook mutlu ol inşallah...canımm sucremm sen geldin ya seni görmek bile yetiyo bana çook özledim seni0yyy kıyamam gülüm yaa bitürlü konuşamadık nasip olmadı ne oldu be canım ne yaptılar gene neden seni arıyo sen konuşmuyosun anlamadımki. Bak şimdi çok üzüldüm ya uzun zaman yoktum seni yalnız bıraktım kusura bakma canım benim inşlah artık yalnız bırakmicam....
çoook teş ederim sana evet canımm ya konuşamadık zaten onu düşünmek bile deli ediyo beni görüştüğümüzde anlatırım inşş...