İşte size aşık gelin saçı modelleri Melekler

M

Misafir

Forum Okuru
İşte size aşık gelin saçı modelleri Melekler
aşık gelin saçı modeller
romantik gelin başı modelleri



Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte 2012 düğün sezonuda açıkldı Melek'lerim. Biz de bir kadın sitesi olarak, 2012 yılında dünya evine girecek olan gelin adayları için 2012 gelinlik modelleri trendlerinden tutunda, 2012 çeyiz modellerine kadar bir çok düğün konusuna değiniyoruz. Şimdi ise sizlere aşık gelin saçı modelleri hakkında bilgiler aktarmak istiyor ve romantik olan tüm gelin adaylarını bu sayfamıza davet ediyoruz.

asik_gelin_saci_modelleri-13.jpg



Aşık Gelin Saçı !

Saç, makyaj ve kişisel bakım alanının marka ismi TRİO Kuaför’ün saç ekibi, aşık gelinlerin romantik ve uçuşan gelin başı modellerini tercih ettiğini, modern dokunuşlar taşıyan topuzun ise vazgeçilmeyen model olduğunu ifade ediyor…

Havanın yavaş yavaş ısınmaya başladığı, bahardan yaza doğru geçtiğimiz bugünler, evlilik ve düğün törenlerinin de yoğunlaştığı dönemler olarak yaşanıyor. Havanın güzel, organizasyon ve mekanın sorunsuz olmasını isteyen, herkesin beğenerek söz ettiği bir düğün hedefleyen gelin adayları için bireysel hazırlıklarında en önemli aşamalardan biri ise “gelin başı” yani saçları…

Kuaförlük alanında marka haline gelen TRİO Kuaför’ün sahibi Sebahattin Karabulut, yılların tecrübesiyle düğüne hazırlık sürecinin psikolojik yönüne dikkat çekiyor. Her gelinin yıllar içinde gelin olarak ulaşmak istediği bir görüntünün oluştuğunu ve gelin adaylarının bu fikirle kendilerine geldiğini söyleyen Karabulut, “Bu nedenle gelin adaylarını dinlemek çok önemli. Gelin adayının istediği görüntüyü tam olarak öğrendikten sonra, düğünün yapılacağı yer, mekanın özellikleri, gelinliğin modeli ve rengi, damat adayının boyu gibi pek çok kriteri değerlendirerek, uygun bir saç modeli belirliyoruz. Gelin adayı ile mutabakata vardığımız saç modelini mutlaka önceden bir veya iki kere deniyoruz. Böylece hiçbir risk yaşanmıyor” diyor.

asik_gelin_saci_modelleri1-38d.jpg



Gelin saçında vazgeçilmeyen model topuz. Ancak eğer çiftler arasında aşk varsa, bu sevgi gelinin ruh haline doğrudan yansıyor ve gelin adayları romantik, uçuşan saçları tercih edebiliyor. Yani sevgi, saç modelinde de kendini gösteriyor.

Eğer gelin uzun boyluysa ve damatla arasında boy farkı çok azsa, saçta boyu yükseltecek modeller önerilmiyor. Topuz bile olsa aşağıda kalan uygulamalar gerçekleştiriliyor. Düğünden 15 gün önce saçın mutlaka bakıma alınması, boya yapılacaksa boya uygulamasının gerçekleştirilmesi gerekiyor. Tek renk ve koyu renk yerine, daha yumuşak tonlar ve özellikle gölge, ışıltı taşıyan saçlar tavsiye ediliyor. Arada ton farkı olan saçlar, ışıkla birlikte çok daha güzel bir görüntü oluşturuyor.

Gelin adayının yüz hatları çok sertse, sıkı bir topuz asla önerilmiyor. Genellikle evlilik kararı düğünden çok önce alındığı için gelin adaylarının çoğunlukla uzun saçlı olduğunu söyleyen Sebahattin Karabulut, orta uzunluktaki saçlarda ise eğer istenirse postiş ile boyu uzattıklarını belirtiyor.

Gelin adayı kısa saçlı ise ve böyle gelin olmak istiyorsa, maşalı ve wag’lı, ıslak görüntülü uygulamalar yapılabiliyor.

Gelin başında en önemli özellik ise modelin dayanıklı olması... Saçın, bütün bir gün ve gece bozulmadan kalması isteniyor. Çünkü gelin adayları en çok bir süre sonra formunu kaybederek yüzlerine düşen saçlardan rahatsız oluyor. Bu nedenle de topuz en çok tercih edilen model. Ancak topuzda da klasik altyapının üstüne modern dokunuşlar yaparak, günümüz trendini yakaladıklarını ifade eden Trio Saç Ekibi, duvak modelinin de çok önemli olduğunu ve saçı kapatmayan modellerin tercih edilmesi gerektiğini söylüyor.

Geçen yıllarda doğal görünümlü saçların da yoğunlukla istendiği, ancak son bir yıldır biraz daha uğraşılmış modellerin ve modern topuzların talep gördüğü belirtiliyor.

Gelin adayları saç renginde en doğal renklerine yakın tonları tercih ediyor. Çünkü fotoğraflarını yıllar sonra çocuklarına gösterdiğinde, doğala en yakın halinin en güzel şekliyle görünmek istiyorlar.
 
Geri
Üst