İstikbal Mobilyadan Zenit Tv Ünitesi Modeli

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İstikbal Mobilyadan Zenit Tv Ünitesi Modeli
istikbal tv ünitesi modelleri, tv ünitesi modelleri 2015, tv ünitesi modeli, duvar ünitesi modelleri, yeni tv ünitesi modelleri
Son yılların en popüler mobilya tasarımı olarak nitelendirebileceğimiz tv ünitesi modelleri istikbal mobilyanın zengin ürün seçenekleri ile tüketici ile buluşuyor. İstikbal tv ünitesi modelleri arasından sizlere bu yazımız da yepyeni modellerden biri olan zenit tv ünitesi modelini paylaşıyoruz. Salon ve oturma odanıza büyük bir şıklık katacak zenit tv ünitesi modelini konsept ürünleri ile birlikte tercih ederek tamamen takım olarak kullanabiliyorsunuz.
Ürün detayları ise şöyle;

Zenit Compact TV Ünitesi: Ünite raf, çekmece ve kapaklardan oluşmaktadır. Ünitenin alt sağ ve solda kapaklı bölme olup; iki kapak arasında çekmeceli bölüm bulunmaktadır. İki çekmecenin arasında dvd, vcd, uydu alıcısı konulabilmesi için boş alan bırakılmıştır. Ünitenin üst kısmında eşyaların konulabilmesi için kalkar kapaklı ve raflı bölüm yer almaktadır. Kalkar kapak ortasında derinlik oluşturulmuştur. Derinlik içerisinde boyalı cam uygulaması ve aydınlatma kullanılarak ünite görsel olarak desteklenmiştir.

Konsept Ürünler

Zenit Yatak Odası Takımı,


Zenit Yemek Odası Takımı
istikbal tv ünitesi modeli.jpg
istikbal zenit tv ünitesi.jpg
zenit tv ünite modeli.jpg
 
Geri
Üst