itiraff ediyorum..neyi mi acta bakk ::)))
evettt itiraff ediyorumm ben cook seviyorum...ve iyiki onu sevmişim iyiki o olmuş herşeyimm elim kolum kanımm..sen sevdiğim yanımda her nefes aldıgında kanıma işliyor aşkınn büyüleniyorum biraz kafam dönsede biliyorum senden..hayatımın her köşesinde her yerinde seni bir kez daha seviyorum..seni seviyorum herşeyimlee..ve itiraf ediyorum bunu herkze...sen bir gülüncee hayatım ben bin gülüyorum..senin için geldim bu dünyaya biliyorum senin için cıktım her merdiveni sana gelebilmek için...sen yokken tarif edemezdim mutluluk nedir? diye bunun cevabını cok düşünürdüm..bu kadar düşünmeme ragmen kesin bir ifade koyamzdım hiç bir zaman eksiktim çünküü..bir yanım yoktuu...sonra sen geldinn hayat nedir yaşamak nedir sen ögrettin gülmeyii sevmeyii herşeyii...önce çok korktum sana ne demeliydim sen herşeyde vardın havamda suyumda yüreğimde herşeyde..senii herşeye koymuştum babamdın abimdinn sırdaşımdın dosttumdun arkadaşımdın sen herşeyde vardın..sonra sana HERŞEYİM
dedim öle sevdim seni herşeyimle...şimdi diyebiliyorumm mutlulugun ne oldugunu ÇÜNKÜ TAMIM eksik değilim..sen varsınn...mutluluk;senle yürüdügüm her adım..mutluluk senin adını söylemek...mutluluk bir sebep olmadan da sırf içimden geldiği için sana SENİ SEVİYORUM demek..mutluluk iki harfin..iki cümlenin yan yana gelmesi demek ve hiç ayrılmaması demekmişş mutluluk GAMZE VE GÖKHAN ...demek
şimdi herkez duysun ben mutlulugu tarif ettim artık...pekii sizce mutluluk nedirr?

şimdi herkez duysun ben mutlulugu tarif ettim artık...pekii sizce mutluluk nedirr?