İyi bir mutfak robotunun özellikleri nelerdir

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
İyi bir mutfak robotunun özellikleri nelerdir
Mutfağınızda işlerinizi daha pratik bir şekilde çözmeye ne dersiniz? Mutfak robotu çeşitleriyle mutfak dekorasyonunuza renk katabildiğiniz gibi işlerinizi çabucak halledebilme kolaylığına da sahip olabilirsiniz. Mutfak robotu sahibi olmadan önce kaliteli pek çok marka mağaza ziyaretinde bulunmayı deneyebilirsiniz. Bugünkü yazımda sizlere mutfağınızda işlerinizi kolaylaştırabilecek robot seçenekleri ile karşılamak istiyorum. Umarım faydalı paylaşımlardan bilgi alarak seçimlerinize titizlenmeyi deneyebilirsiniz.

functionall-2802-mutfak-robotu-8169-35-B.jpg


1.5 litre geniş haznesi ile üst resimdeki robotun sahip olduğu çift bıçak teknolojisiyle harikalar yaratabilirsiniz. Mikser uçları, çelik blendır ile istediğiniz şekle bürünmeyi başaran Homend serving life harika bir mutfak robotudur. 209 TL ile 700 W gücündeki bu mutfak robotuyla harikalar başarabileceksiniz. Doğrayıcıdan çırpıcıya, rendeden blendıra dönüşebilen bir ürün olan bu mutfak robotu sizler için harika bir seçim olabilecek standartta bir üründür.
127653.jpg

Bosch’unb blendır setiyle de muhteşem işler başarabilirsiniz. 7500 W güçle çalışan bu blendır seti oldukça güçlü ve sessiz çalışan bir üründür. Elektronik hız kontrolünü aza titreşimli çalışan motor sistemiyle başarabilirsiniz. Dayanıklı ve çelik blendır ayak sistemi, normal ve turbo hız ayar seçenekleriyle ürünü kullanmaktan sonuna kadar memnun kalabileceksiniz. Yenilikçi ve 4 kanatlı bıçak sistemli robotla uzun ömürlü kullanımlar gerçekleştirebileceksiniz. Soft touch tutma yeri ve ergonomik tasarım bu ürün aynı zamanda sıçrama önleyici ayak sistemine de sahiptir. Dilerseniz milk shake yapın sürahisinden faydalanabilirsiniz. Bulaşık makinesinde parçalarını yıkayabileceğiniz bu blendır setini 229 TL karşılığında alabilirsiniz.
HR7761_00-IMS-tr_TR.jpg

Üstteki ürün sayesinde ev yapımı pek çok yiyecek yapabilirsiniz. Kek, graten ya da salatalarınızı bu ürün ile kolaylıkla yapabileceksiniz. 750 W gücü ile sizlerin inanamayacağınız kadar lezzetli sunumları en hızlı şekilde yapabilmenize fırsat tanıyabilecektir. 3 ü 1 arada kurulum ve 2,1 Litre haznesiyle fazla parçaları ile her türlü fonksiyona hizmet edebilecektir. Hamur karıştırma yoğurma aparatı, doğrama rendeleme disk bıçakları, farklı malzemeleri karıştırma parçalama aparatlarıyla bu ürüne sahip olup mutfağınızda iş kolaylığı elde etmeye var mısınız?
 
Geri
Üst