ayy canım yaa bak utandımm şimdibende iyiki burdaki herkesi tanımışım yaa hayatımda olmanız beni çok mutlu ediyorr en kötüğ anımda bile burda huzur buluyorum sizlerle birliktee sizlerde sende bitanesiniz elvincimm
![]()
sagol cemoscum....
ayy canım yaa bak utandımm şimdibende iyiki burdaki herkesi tanımışım yaa hayatımda olmanız beni çok mutlu ediyorr en kötüğ anımda bile burda huzur buluyorum sizlerle birliktee sizlerde sende bitanesiniz elvincimm
![]()
sagol cemoscum....
Aaa niye ben dün görmedim de bu gün görüyorum 😕 Geciktim ama telafi ediyorum hemen 🙂
Canım Cemom, biricik ablam, dostum, neşe kaynağı, piçom doğum günün kutlu olsun, yüreğin mutlu, kalbin huzur, cebin para dolsun, sevdiklerin hep yanında olsun🙂 Nice uzun ve mutlu sağlıklı senelere. Dilerim yeni yaşında, kalbinden geçen tüm dileklerin, hayallerin gerçekleşir 🙂
[video=youtube;qZ-bMijtOng]
Yıllar önce verdiğim bu hediyeyi yeniden yeniliyorum, klasikleşmiş Cemoş doğum günü videosuAma bu sefer geciktim diye pastayı anca öyle koşa koşa getiriyorum
![]()
Nice mutlu senelere Cemom![]()
![]()
![]()
: ayrıca evet bu video benle özdeşleşti çokta seviyorum
çok sağol canımm 
canımmmmmmmmmmm cemoşummmmmmmm ekmek kadayıfımmmmmm ballı kaymağımmmmmmmmmm sende mi doğdunniyiki de doğdunn bak ne güzel bir kadın ne iyi bir anne oldunn
iyiki varsınnnnnnnnnnnn
iyiki benimmmmmmmm canımsınnnnnnnnnnn
ama bende pasta isterim :hıh:
mutlu yıllar saaaaaaaaaaaanaaaaaaaa mutlu yıllar sanaaaaaaaaaa mutlu yıllar mutlı yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:kutla::kutla::kutla::kutla:
iyiki doğmuşumm iyiki seni ve burdaki herkesi tanımışımmm
çok sağol canımmmmmm
pastanı yolliyim adres ver 
cemoşum iyiki doğdun nice sağlıklı mutlu başarılı cocuklarınla ve eşinle mutlu nice yıllara canım benimm iyiki doğdun mutlu yıllara bitanemmm
![]()

Cemo?um Hasso Ablam Do?um Günün kutlu olsun ?ekeriiiiimmmmmm............
Yeni ya??n sana sa?l?k,mutluluk,huzur ve ba?ar? hayat?ndan eksik olmas?n....
E?inle,çocuklar?nla ve sevdiklerinle nice güzel y?llar dilerim....
Chatimizin Gülüüüü.....:kutlama::kutlama:
![]()
hasso bac?m benimmmm
ben daha yeni gördüm yaaa sitemizin ne?e kayna?? en kafa insansa?l?kl??, sevdiklerinle mutlu, huzurlu, birsürü ?eyli nice y?llaraa y?llaraaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok sa?oll can?mmmm
Geç gördüm ama iyiki do?dun can?m ..

cemoşum bende yeni gördim🙂
canım doğum günün kutlu olsun eşin ,çocukların ve sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara canım![]()