izmir eğlence merkezi reina

kara_melek

Yeni Üye
Üye
izmir eğlence merkezi reina
izmir reyn reyna izmir reina reyna reina
İzmirli Rain, medyanın diline ''İzmir'in Reina'sı'' ibaresiyle pelesenk olduğu kadar var. Çünkü burası, İstanbul'daki Reina, Sortie gibi mekânların konsept kardeşi
imperiaflex_0_0_0.jpg

Ne yenir?
  • Sipari’de balık pastırması, havyar sütlük buğulama, levrek tuzda, balık kokoreci, sütlü balık yanında günlük deniz mezeleri.
  • Köşebaşı’nda Adana ve Tarsus mutfağından et yemeklerinin yanı sıra gavurdağı, süzme yoğurt, çöp şiş, fındık lahmacun, patlıcan ezmesi, çiğköfte, beyti, Adana, kanat, kaburga, pirzola, tavuk şiş, terbiyeli şiş, kallavi beyti, Ali Nazik, patlıcan kebap, künefe, atom, ayva tatlısı, vs.
  • Da Umberto’da Carpaccio, Mozzarellalı Bresaola, Penne Umberto

Ne içilir?
Gün batımı izlerken VIP Lounge Bar’da kokteyl, gece eğlencesi başlamadan önce, Club En Velo’da bilumum içki.

Nasıl gidilir?
1649 Sokak No: 79 Turan-Karşıyaka / İzmir
Tel: 0 232 372 63 58 - 372 29 29

Nelere dikkat edilir?
Kıyafet zorunluluğu yok; ama cuma ve cumartesi kapıdakiler daha seçici davranıyor. Hafta sonları kapıda 25 YTL ödeyen, bir yabancı içki alabiliyor.
Yemek için rezervasyon yaptırırsanız herkesin gönlü hoş oluyor.
Arabanız yoksa, muhakkak taksi paranızı ayırın; çünkü taksiciler, “Abi parayı içeride bitirdik, gündüz tarifesi açar mısın?” teklifine soğuk yaklaşıyor.
Kapıdaki korumalar ciddi arkadaşlar, sululuktan hazzetmiyor, her yerde olduğu gibi burada da “Arkadaşa bakıcam” yalanını yemiyorlar
 
Geri
Üst