Jadore parfüm kullananlar nasıl kokusu filan?

J

Jadore

Forum Okuru
Jadore parfüm kullananlar nasıl kokusu filan?

Jadore parfüm kullanan ünlüler melek kadınlar kulübü jadore parfüm kullananlar forum'da.​

Şimdiye kadar yanlış parfüm tercih ettim hep jadore parfüm diye bir ürün gördüm ve çok iddialı deniyor. Kokusu uzun zamandır da geçmiyor deniyor. Şişesi de çok şık ve yorumlar da oldukça iyi. Sizler neler düşünüyorsunuz bu parfüm hakkında. Jadore parfüm kullananlar var mı? Ağır bir parfüm diyorlar. Bitmesini istemeyeceksiniz filan deniyor yorumlarda daha fazla merak ettim kokusunu. En yakın sürede bu parfümün kokusuna bakmak istiyorum. Koku hakkında siz de bilgi verirseniz sevinirim.

images (8).jpeg
 
Merhabalar
Jadore parfüm diorun en pahalı parfümü ama fiyatı şuan nette bazı yerlerde fiyat farklılığı var ama epey pahalı bir parfüm olsa gerek diye düşünüyorum ama dikkat edin sahte filan olmasın. Dedikleri gibi bitmesini istemeyeceğiniz bir parfüm. Ağır bir parfüm olduğu için orta yaş yetişkinlere daha yakışacaktır diye düşünüyorum. Özellikle esmer tenli olanlara önerilmiş. Son derece şık ve sofistike bir çiçek buketi kokusu hissedebilirsiniz jadore parfüm ile. Bazıları da gelin parfümü demiş ama bunu anlayamadım ben. Çoğunluğun tavsiye edebileceği parfüm diyebiliriz.

"Jadore parfüm kullananlar''​


Özellikle şöyle düşünün beyaz gömlek topuz saç kalem etek giyimli iş kadını parfümü de diyebiliriz jadore için. Yasemin ağırlıklı bir parfüm. Yine akılda kalan kalıcı bir parfüm diyebiliriz. Kokusu kıyafetlerden günler geçse de çıkmaz deniyor. Bakın yorumlarda aslında orta yaş parfümü deniyor ama kullanan yasa takilmayan çok kişi var. Ama parfümü tercih etmeden önce bir kokusunu hissedin derim. Parfüm netten alma taraftarı değilim ben.

Parfüm nasıl kullanılır ve nasıl kalıcı olur? Yazımızdan parfüm kullanım inceliklerini inceleyebilirsiniz. "Parfüm basil kullanılır asıl kalıcı olur" yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst