1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.467
    Beğenilen Mesajlar:
    2.303
    Ödül Puanları:
    113

    Jambonlu Kanepe

    Konu, 'Sandviç - Kanepeler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    jambon nasıl yenir MALZEMELER
    6 dilim francala ekmeği
    1 tatlı kaşığı hardal
    6 adet kornişon
    6 dilim jambon
    60 gr tereyağ

    HAZIRLANIŞI

    Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin. Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın.

     
Jambonlu Kanepe konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Jambonlu peynirli frittata

    Jambonlu peynirli frittata

    1 porsiyon: 165 kalori 6 porsiyon Hazırlama süresi: 25 dk. Frittata İtalyan tarzı omlete verilen isimdir. Fransız omletinden daha kalındır ve daha uzun süre pişirilir. Malzemeler: - 6 yumurta - 150 gr. Jambon - 1 ad. küçük boy kuru soğan - 1 ad. yeşil sivri biber - 3/4 su bardağı taze lor peyniri - 2 ad. orta boy domates - 1/4 su bardağı çedar peyniri - tuz, biber - 2 yemek kaşığı...
  2. salamlı kanepe

    salamlı kanepe

    MALZEMELER 5 dilim francala ekmeği l tatlı kaşığı hardal 1 adet kornişon 5 dilim salam 40 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde...
  3. Ançuezli kanepe

    Ançuezli kanepe

    MALZEMELER 20 adet tuzlu kraker 20 adet rulo biçiminde ançuez 100 gr krem peynir 2 çay kaşığı oda ısısında bira HAZIRLANIŞI Krem peyniri çatalla ezin ve birayı yavaş yavaş ilave edin. Tuzlu krakerleri üstüne sürün. Üzerlerine ançuezleri koyun.
  4. dilli kanepe

    dilli kanepe

    MALZEMELER 10 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 20 adet yeşil zeytin 10 dilim füme dil 2 adet kornişon 60 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Füme dili ekmek dilimlerinin büyüklüklerine uygun olacak şekilde kesin...
  5. Jambonlu Patates (Alman)

    Jambonlu Patates (Alman)

    patates alman Malzemeler 4 iri patates Tuz Karabiber 150 gr Füme edilmiş çiğ jambon (Tavla zarı iriliğinde doğranmış) 2 Ç.K. zeytinyağı 1 Orta boy Kuru Soğan 1 diş sarmısak 2 olgun domates ½ demet Maydanoz 1 limon kabuğu rende Yapılışı Haşlama suyuna tuz ve bir parça limon kabuğu katılmış suda patatesleri haşlayınız. Zeytinyağına kızınca rende soğan ve jambonlar katılır ve çok az...

Sayfayı Paylaş