Japon mutfağı / Özel soslu bonfile tava

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Japon mutfağı / Özel soslu bonfile tava
bonfile tava bonfile soslu tavada uluslararası özel çorbalar
Şimdi arkadaşlarım hep birlikte sizlerle beraber bonfile tava yapıyoruz, birde sizler için resim atıyorum bakın ne kadar hoş gözüküyor. Etçilim etçilsin etçil :D:D
bonfiletava-2896.jpg



Hazırlama Süresi : 10 dk
Pişirme Süresi : 10 dk
1 kişilik

Gerekli Malzemeler :

200 gr bonfile
2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
Yarım su bardağı mirin (Japon şarabı)
2 çorba kaşığı soya sosu
2 dilim salatalık
2 dilim domates
2 halka kesilmiş dolmalık yeşilbiber
1 yaprak beyaz lahana

Hazırlanışı :

* Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin. Mirin ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin.

* Beyaz lahana yaprağını kıyın. Et piştikten sonra dilimleyip servis tabağına alın. Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşilbiberle servis yapın.
 
Geri
Üst