jel mum yapılışı

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
jel mum yapılışı
mum yapılışı mumun yapılışı jel mum nasıl yapılır jel yapımı
jelmum1.jpg

fitil.jpg

mumyapmalz.jpg



JEL MUM YAPIMI
Jel, bardağın içinde bulunan jelin aynisi. Jöleye benzeyen, sıcaklıkla eriyen basit bir madde. Tek yapmanız gereken eritip bardağın içine dökmek. Jeli ufak bir kap içine koyun ve bunu kaynar su bulunan bir diğer kabin içine (Ben Mari) koyun. Jel eriyene kadar bekleyin.
Bardağın içine fitili yerleştirin ve tuzu dokun. Fitili tutup eriyen jeli bardağın ortasına kadar ilave edin. Bardaktaki jel biraz donduktan sonra jel mumun içinde bulunmasını istediğiniz maddeyi ( balık, nazar boncuğu, midye kabuğu vs.) hafifçe yerleştirin ve bardağın kalan kısmına erimiş jeli ilave edin. Soğuduktan sonra mumunuzu kullanabilirsiniz
Jel mumlar mum dünyasını en yeni ürünüdür. Yapması çok kolay ve eğlenceli olan jel mumların yanışı da bir harika. Şeffaf görünüşü ve içindeki baloncukların gece karanlık ortamda yanışı bütün odanıza yumuşak bir ışık verecek. Güzel bir kap seçimi ve içine koyacağınız değişik materyallerle harika mumlar sizleri bekliyor. Yapılışı çok kolay. Hammadde size hazır olarak geliyor, siz sadece eritip boya ve koku ilave edecek içinizdeki güzellik ile kaplara şekil vereceksiniz.
JEL MUM YAPIMI HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ
JEL NEDİR?
Mum jeli çeşitli mineral yağlardan ve kimyasallardan meydana gelmiştir. Normal parafin mumundan en az 5 kez daha uzun ömürlü yanar.
JEL MUM GÜVENLİ Mİ?
Evet. Diğer parafin mumlarda olduğu gibi yanar şekilde bırakmayacağız. Çocuklarımızdan ve ev hayvanlarından uzak tutacağız.
YAPIMI KOLAY MI?
Evet. Çok kolay, eritip boya ve koku ilave edip kabımıza dökeceğiz. Jel çökmediği için ilave yapmaya gerek yoktur.
 
jel mum

arkadaslar ben de jel mum yapmak istiyorum ama bulundugum ılde hobiye karsı cok az sey var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
 
Geri
Üst