Jw Marriot Otel Kahire

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Jw Marriot Otel Kahire
7 katlı olan otel toplamda 428 oda kapasiteli olup odaların 79 tanesi süit oda şeklindedir. Odalar son derece konforlu ve zevkli bir biçimde döşenmiştir.

Oda Özellikleri: Otelin odaları son derece modern bir şekilde dizayn edilmiş olup içlerinde; Klima, her türlü elektrikli cihaz için uygun prizler, kasa, internet bağlantısı, mini bar, televizyon, kablolu yayını, uydu yayını, telefon, radyo yayını, bazı odalarda buzdolabı, banyo, küvet, tuvalet, banyoda telefon ve radyo yayını bulunmaktadır.

Genel Özellikler: JW Marriott Otel Kahire içerisinde misafirlerin yararlanabileceği pek çok hizmet bulunmaktadır; 24 saat oda ve resepsiyon hizmeti, internet bağlantısı, sabahları odaya gazete servisi, uyandırma servisi, banka-ATM makineleri, gazete ve dergi stantları, resepsiyonda kasa, çamaşırhane, kuru temizleme, berber, güzellik salonu, hediyelik eşya mağazası, döviz bürosu, sağlık hizmetleri, bebek bakıcısı ve açık kapalı otopark alanlarıyla hizmet vermektedir.

Spor & Eğlence: Otel müşterileri boş vakitlerinde; Otelin açık kapalı yüzme havuzunda serinleyebilir, çeşitli su animasyonlarıyla eğlenebilirler ayrıca otelde, çocuk havuzu, tenis kortu, sauna- masaj, koşu ve yürüyüş parkurları, voleybol ve otele yakın konumda bulunan bowling salonunda değerlendirebilirler.

Yeme & İçme: W Marriott Otel Kahire içersinde misafirlerin damak zevkine hitap eden, yerel ve dünya mutfaklarından bir çok yemek çeşidinin sunulduğu 3 adet restaurant bulunmaktadır, ayrıca otel içersinde, aperatif içkilerinizi alıp günün yorgunluğunu atabileceğiniz, lobi bar, havuz bar, pub bar, pastane, kahve salonu seçenekleri de bulunmaktadır.

Lokasyon: Otel JW Marriott Kahire; Uluslararası Kahire Havaalanına 5 km uzaklıkta bulunmakta olup şehir merkezine ve alış-veriş merkezlerine yakın konumdadır.

jw-marriot1.jpg
jw-marriot2.jpg
 
Geri
Üst