Kabızlık hastalığının Başlıca nedenleri nelerdir melekler

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Kabızlık hastalığının Başlıca nedenleri nelerdir melekler
Kendimi bildim bileli kabızlık çekiyorum. Bunun nedenlerini mutlaka bulmam lazım doktor vs de hikaye şunu kullan bunu kullan elma ayva tüketin yok efendim çayı fazla içmeyin şu ilacı kullanın gibi durumlarla bana dönmelerinden artık bıktım usandım. Bu hastalıkla savaşan benim gibi bıkan ve hastalıktan kurtulan meleklerime sormak istiyorum. Kabızlığın başlıca nedenleri nelerdir arkadaşlarım. Kendinizden ve yaşadıklarınızdan örnek verirseniz sevinirim. Misal neyi ne zaman kullandığınızda bu kabızlık azaldı. Yada bir bitki çayı tavsiye edebilir misiniz ? Aklınıza ne gelirse beni bu illetten kurtarabilecek fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 
Sayın misafirimiz,
Kabızlığın en önemli ve ilk nedeni yanlış beslenmedir.Zaten fizyolojik bir rahatsızlık olmadığı sürece doğru ve düzgün beslenen bir insan kabızlık problemi yaşamaz.Liften zengin,bol meyve ve sebzeli,esmer ekmekli ,bol su tüketimli ve düzenli beslenme ilk dikkat edeceğiniz şey olmalıdır.Bunlara rağmen hala kabızlık probleminiz devam ediyorsa hemen bir doktora başvurmak ve gerekli tetkikleri yaptırmak gerekir.Zaten bu tetkikler sonucunda da doktorunuzun uygulayacağı tedavi sizi sağlığınıza kavuşturacaktır.
Bunun dışında forumumuzda bulunan Kabızlığa Karşı Yapılabilecekler adlı konumuzu da inceleyebilirsiniz.Geçmiş olsun.. :)
 
benım kızım beş yaşında doğduğu bir günden bu tarafa kabız di iki dudağın şıp dediğini yaptık götürmedık dr koymadık tam bu kaderimiz dediğimiz anda kivi nin kabızlıg a iyi geldiğini okuduk ve her gün yatmadan üç tane yedirdin ve ise yaradı söylediğim büyük küçük herkez ise yaradığını söyledi ben çok çektim sizler çekmeyin şu anda kızım da bizler de mutluyuz
 
Geri
Üst