Likapam
Paylaşımcı Melek
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sana sabır versinkızlar eşimi kayıp etim malesefvefat etti
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sana sabır versinkızlar eşimi kayıp etim malesefvefat etti
Yeni telefonun hayırlı olsun canım güle güle kullan karantina bitti bu gün markete gittik eşimle sürekli evde olunca bi sersem oldum dışarda sen nasılsın canımTelefonu degistirdim biraz zor yaza biliyorum 🙄kizlar
Kiz yeni degil benimki biraz sorunlu oluncla evde vardiYeni telefonun hayırlı olsun canım güle güle kullan karantina bitti bu gün markete gittik eşimle sürekli evde olunca bi sersem oldum dışarda sen nasılsın canım
Iyi olmaya clalisiyoruzYeni telefonun hayırlı olsun canım güle güle kullan karantina bitti bu gün markete gittik eşimle sürekli evde olunca bi sersem oldum dışarda sen nasılsın canım
İnşallah zamanla daha iyi olursun canımIyi olmaya clalisiyoruz
İyi akşamlar canım kızlar evi toplasaydı ya niye sana bırakıyolarkiTünaydın kızlar evli olan çocuklar dün gitiler ev çok dağınık ve çamaşırı çok nevresim ws hiç yapasım yok ya ama yapmasamda olmaz
Kız hepsini çocuğu var bir yandan toplasalar bir yandan dakitiyorlardiİyi akşamlar canım kızlar evi toplasaydı ya niye sana bırakıyolarki