Gizem atras Yeni Üye Üye 29 Ocak 2010 #21 😀 aahha koptum valla bencede ozr dlemene grkh yok ! Zevk aldm okrken perfect 🙂
laetitia Yeni Üye Üye 29 Ocak 2010 #22 süpermiş yaaaa naylonu biliyon artıkın deelmi 😀 Tam yaramazmışınız daha neler vardır sende 😀
seerose Daimi Üye Üye 4 Şubat 2010 #26 Ayyyy bu durumu gozumde canlandirdim da canim,gercektende cok guldum,cocukluk iste ne yapabilirsin ki.
Ayyyy bu durumu gozumde canlandirdim da canim,gercektende cok guldum,cocukluk iste ne yapabilirsin ki.
M miranda Yeni Üye Üye 6 Şubat 2010 #28 ya bizim çocukluğumuzda birşeyler saklanıyordu demi hep halbuki artık 3 yaşındaki çocuk bile biliyor pedi,
ya bizim çocukluğumuzda birşeyler saklanıyordu demi hep halbuki artık 3 yaşındaki çocuk bile biliyor pedi,
miss angel Yeni Üye Üye 6 Şubat 2010 #29 😛iha:😛iha:😛iha:inanmıyorum yaaaa.çok gülerek okudum saol paylşm için canım🙂
rainoffical Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #30 Çok tatlı yaa 🙂 Öğretmeni düşünemiyorum bile .Pedlerle burunlarını silen bir sınıf dolusu kız 😀 Gerçekten çok keyifli bir anı 🙂
Çok tatlı yaa 🙂 Öğretmeni düşünemiyorum bile .Pedlerle burunlarını silen bir sınıf dolusu kız 😀 Gerçekten çok keyifli bir anı 🙂