PaSikA Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #1 Kadınlar Bazen (Süper) ama en önemlisi.. Son düzenleme: 22 Eylül 2008
leo Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #2 Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) ençokta meraklı ve kararsız bence.. ben öyleyim yada..
Vijdan Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #3 Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) Teşekkürler pasika paylaşım için.En önemlisi anne olmak değilmi zaten..
Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) Teşekkürler pasika paylaşım için.En önemlisi anne olmak değilmi zaten..
gökçe Yeni Üye Üye 22 Eylül 2008 #4 Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) Katılıyorum canım. Annelik bizi erkeklerden ayıran en bariz özellik. Rabbime şükürler olsun bir kadın ve bir anneyim.
Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) Katılıyorum canım. Annelik bizi erkeklerden ayıran en bariz özellik. Rabbime şükürler olsun bir kadın ve bir anneyim.
Angel_tears Yeni Üye Üye 23 Eylül 2008 #5 Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) Muhteşem ötesi ablam çok teşekkürler...En güzelide anne olmak 🙂 Darısı başıma ama ilerde 🙂
Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) Muhteşem ötesi ablam çok teşekkürler...En güzelide anne olmak 🙂 Darısı başıma ama ilerde 🙂
D dilek86 Yeni Üye Üye 23 Eylül 2008 #7 Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) paylasim icin saol cnm cok guzel bayildim k
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 24 Eylül 2008 #8 Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) pasıkam yuregıne saglık canım melegımm.bır duygu en guzel boyle anlatırlır..teşekkurler
Cevap: Kadınlar Bazen (Süper) pasıkam yuregıne saglık canım melegımm.bır duygu en guzel boyle anlatırlır..teşekkurler
Ç çiğdemdeniz Yeni Üye Üye 25 Nisan 2012 #10 süper canım ya kadın olmak çok güze helede anneysen bundan daha güzel bir duygu olamaz Allah isteyen herkese anneliği tattırır inşallah
süper canım ya kadın olmak çok güze helede anneysen bundan daha güzel bir duygu olamaz Allah isteyen herkese anneliği tattırır inşallah