handanca Daimi Üye Yönetici 13 Eylül 2008 #2 Cevap: Kadınlar, bunları yapmayın zevkle okudum paylaşım için teşekürler🙂
zuzu65 Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #3 Cevap: Kadınlar, bunları yapmayın teşekkürler benden arkadaşım sağolasın
Bonita Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #4 Cevap: Kadınlar, bunları yapmayın ablacım gerçekten çok güzel anlatmışsın emegine saglık
gulsumelifbas Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #8 Cevap: Kadınlar, bunları yapmayın tşk ederim canım paylaşım için
zuzu65 Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #9 Cevap: Kadınlar, bunları yapmayın raila_55' Alıntı: Bu aşk burada biter ve adam çeker gider. bu kesin ve net olmus abla 🙂 herkes anlamistir sanirim.paylasim icin tsk. Genişletmek için tıkla ... valla tam bana göre söz benim dibi katıca..teşekkürler canım
Cevap: Kadınlar, bunları yapmayın raila_55' Alıntı: Bu aşk burada biter ve adam çeker gider. bu kesin ve net olmus abla 🙂 herkes anlamistir sanirim.paylasim icin tsk. Genişletmek için tıkla ... valla tam bana göre söz benim dibi katıca..teşekkürler canım
zuzu65 Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #10 Cevap: Kadınlar, bunları yapmayın gülsüm' Alıntı: tşk ederim canım paylaşım için Genişletmek için tıkla ... saol canım teşekkürler
Cevap: Kadınlar, bunları yapmayın gülsüm' Alıntı: tşk ederim canım paylaşım için Genişletmek için tıkla ... saol canım teşekkürler