Kadınlar Dikkat! İşte Size En Uygun Erkeği Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler..

M

Misafir

Forum Okuru
Kadınlar Dikkat! İşte Size En Uygun Erkeği Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler..
uygun erkek
Kadınların Dikkatine!
İşte size en uygun erkek!

Her ne kadar sevgiliniz iyi bir insan olsa da anlaşamayabilirsiniz. Bunun nedeni onun sizin için ”doğru erkek” olmamasıdır. İşte karakterinize göre size en uygun erkek tipi:


Kadınlar beraber olduğu erkeklerden memnun olmayabilir. Neden bana hiç çiçek getirmiyor diye şikayet eden kadınlar gibi, sürekli aldığı hediyelerle ve ilgisiyle beni bunalıyor diyen kadınlar da vardır. Ancak sorun erkeklerde değil hangi erkekle beraber olduğunuzla ilgili olabilir. İşte karakterinize göre size en uygun erkek tipi:


1. Drama Kraliçesi misiniz? O zaman size en uygun erkek tipi “arkasına yayılan erkek” olabilir. Aralarındaki en büyük güçlük iletişimi zor kurmaları olabilir. Yapmanız gereken birbirinizle konuşmayı denemektir!
2. Sevgilinize yapışık dolaşmayı seven birisi misiniz? Zaten en büyük arzunuz sevgilinizden sürekli hediyeler, çiçekler almaktır. En iyi uyuştuğunuz kişi Bay Koruyucu. Güçlüdür, sizi korumak için elinden geleni yapar ancak bu çiftin karşılaşacağı en büyük sorun bıkkınlık olabilir.
3. Çok fazla insana ihtiyacı olmayan kadınlar. Bu ip kadınların kendi özel ilgi alanları vardır ve arkadaşlarıyla birlikte takılmayı severler. Bu yüzden en iyi eş pek çok ilgisi olan erkektir. Ancak bu ilişki, çiftin birbirine ayırdığı zamanın sanki bir bağış gibi sunulmasıdır.


Size uygun olan erkeği ararken işte yapmanız gereken üç öneri:


1. Karşınızdaki kişinin gerçek kişiliğini ortaya çıkartın. Çünkü size karşı en iyi kişiliğini ortaya koyacaktır.
2. En çok hoşlandığınız biri ile değil de daha iyi denge sağlayacağınız biri ile çıkın.
3. Ve esnek olun. Ne kadar uyum sağladığınız konusunu takıntı haline getirmeyin.
 
ÖzlemA katiliyorum gönül bu lafdan anlamiyor cogu zaman gider nerde sana göre olmayan biri varsa ona yapisiyor.
 
Geri
Üst