Kadınlar en çok neye düşkünler

mislinay

Yeni Üye
Üye
Kadınlar en çok neye düşkünler
İngiltere’de bir derginin yaptığı araştırma, ülkede orta gelir düzeyindeki kadınların büyük bölümünün ayakkabı tutkusunun “İmelda Marcos sendromu” olarak adlandırılabilecek bir noktaya geldiğini ortaya koydu.Woman&Home dergisinin araştırma sonuçlarına göre, 40 yaşın üzerindeki her 20 kadından birinin 100 çiftin üzerinde ayakkabısı bulunuyor.

Kadının en iyi dostunun “pırlantalar” olduğuna dair inancın bu araştırma sonuçlarıyla yıkıldığını belirten araştırmacılar, kadının asıl düşkünlüğünün ayakkabı olduğunu, çarşıya çıkan kadınların en çok ayakkabı vitrinlerinin önünde zaman geçirdiğini bildirdi.

40 yaşın üzerindeki orta gelir grubundan kadınların büyük bölümünün en az 19 çift ayakkabısının bulunduğuna işaret eden araştırmacılar, kadınların yüzde 5’inin ise 100 çiftten fazla ayakkabısı olduğunu belirtti.

1500 kadının ayakkabı koleksiyonu ve ayakkabı alışverişiyle ilgili tavrının mercek altına alındığı araştırmada, kadınların her yeni çift ayakkabıyı satın aldıktan sonra “suçluluk duyduğunu” da bildirdi.

Bu arada 40 yaşın üzerindeki kadınların yüzde 65’inin kendilerini, yüksek topuklu ayakkabılarla olduklarından daha genç hissettiklerine de dikkat çeken araştırmacılar, kadınların yüzde 40’ının ayakkabı almayı her türlü alışverişten daha çekici bulduğuna işaret etti. Buna karşılık kadınların yüzde 20’sinin mücevher, yüzde 17’sinin ise ünlü modacıların tasarladığı çantaları almayı tercih ettiği ortaya çıktı.
 
Cevap: Kadınlar en çok neye düşkünler

pırlanta alamayan kadınlar ayakkabı almayı tercih etmişler sanırım :))
 
Geri
Üst