Kadınlar Erkeklerin Hangi Hareketlerini Sevmez

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Kadınlar Erkeklerin Hangi Hareketlerini Sevmez
kadınlar erkeklerin hangi özelliklerini sevmez kadınlar nasıl erkekleri sevmez
Kızlar yapılan bir araştırmaya göre biz kadınların erkeklerin hangi özelliklerinden nefret ettiğimiz ortaya çıkmış... İşte o araştırmaya göre kadınların en nefret ettiği erkek huyları :tik:

1. Bencillik: Konuşmaya başlayınca kadının onu dinlemesini ister. Ancak o karşısındaki kadını dinlemek zorunda değildir. Herkes uyurken o müziğin sesini sonuna kadar açabilir. Ancak o uyurken kimsenin çıt çıkarmaya hakkı yoktur.
2. Kirli bulaşıklar: Yemek yedikten sonra tabağını kaldırmaz ve bulaşıklara bir kez bile elini sürmez.
3. Eşinin ailesini aşağılaması: En ufak bir kavgada eşinin ailesini gündeme getirir. Genellikle onların bilgisiz olduğundan yakınır.
4. Kadınlar kötü şofördür: Hemen hemen bütün erkekler kadınların kötü şoför olduğunu düşünür. Kendi hatalıysa bile karşısındaki kadın sürücüye bağırır.
5. Tembellik: Eşi ya da sevgilisi kendisi gibi haftanın 6 günü çalışsa da o her zaman daha fazla yorulmuştur. Ev işlerine asla yardım etmez.
6. Yüksek sesle maç seyretmek: Maç izlerken bütün dünya durur. Evde başka biri yokmuş gibi televizyonun sesini sonuna kadar açar.
7. işinin her şeyden daha önemli olduğunu düşünür: Her zaman işinden bahseder ve en ufak bir sorun olduğunda işi için sizi ortada bırakabilir.
8. Sizi başkalarının önünde bozma alışkanlıkları vardır.
9. iş seyahatine çıktığınızda aslan kesilir, ancak geri döndüğünüzde beceriksiz, yardıma muhtaç bir bebek gibi davranırlar.
10. Sürekli konuşup vaatler verirler ancak eyleme dönüştürmezler.
 
kesinlikle doğru ...
kendisi konuşunca akan sular durucak ama benn konusunca ister dinlesin ister dinlemesin hıhh
 
5. Tembellik: Eşi ya da sevgilisi kendisi gibi haftanın 6 günü çalışsa da o her zaman daha fazla yorulmuştur. Ev işlerine asla yardım etmez.

En uyuz olduğum bu yaa valla tembel kocam benim elinden gelse :D niisee
 
Geri
Üst