@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #92 cadi_91' Alıntı: dün annem seni evlendirecem dedi bende beni kimse istemez dedim ben bulurum dedi 😀 istesem şimdiye evlendiydim Genişletmek için tıkla ... cadı ben seni yirim yirim ulen...tatlı cadı
cadi_91' Alıntı: dün annem seni evlendirecem dedi bende beni kimse istemez dedim ben bulurum dedi 😀 istesem şimdiye evlendiydim Genişletmek için tıkla ... cadı ben seni yirim yirim ulen...tatlı cadı
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #93 eline saglık dişepsim çok güzeldi pasta hemen silinip süpürüldü🙂
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #94 ayyüzlü' Alıntı: kız ben bu yasımda 1 yıllık evliydimm :meri: Genişletmek için tıkla ... 18 yaşında evlenmişin senin koca azının tadını biliyormuş halada çıtırsın 20 yaş valla.eşin akıllıymışş
ayyüzlü' Alıntı: kız ben bu yasımda 1 yıllık evliydimm :meri: Genişletmek için tıkla ... 18 yaşında evlenmişin senin koca azının tadını biliyormuş halada çıtırsın 20 yaş valla.eşin akıllıymışş
Dişeps Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #95 papatya25' Alıntı: eline saglık dişepsim çok güzeldi pasta hemen silinip süpürüldü🙂 Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun şekerlerim pasta yedirdi çay içirmedi demeyin şekerler buyrun çay da yaptım bugün ne hamaratımya
papatya25' Alıntı: eline saglık dişepsim çok güzeldi pasta hemen silinip süpürüldü🙂 Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun şekerlerim pasta yedirdi çay içirmedi demeyin şekerler buyrun çay da yaptım bugün ne hamaratımya
AyYuzlu Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2010 #96 papatya25' Alıntı: 18 yaşında evlenmişin senin koca azının tadını biliyormuş halada çıtırsın 20 yaş valla.eşin akıllıymışş Genişletmek için tıkla ... evet canım evlendim ikimizde agzımızın tadını biliyoruz hahah
papatya25' Alıntı: 18 yaşında evlenmişin senin koca azının tadını biliyormuş halada çıtırsın 20 yaş valla.eşin akıllıymışş Genişletmek için tıkla ... evet canım evlendim ikimizde agzımızın tadını biliyoruz hahah
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #97 Dişeps' Alıntı: benimde eşim ilk sevdiğim beraber büyüdük diyebilirim.Canım benim Genişletmek için tıkla ... ne güzel kaç sene oldu evleneli.çocuk varmı peki.
Dişeps' Alıntı: benimde eşim ilk sevdiğim beraber büyüdük diyebilirim.Canım benim Genişletmek için tıkla ... ne güzel kaç sene oldu evleneli.çocuk varmı peki.
@Kendi@ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #98 Dişeps' Alıntı: afiyet olsun şekerlerim pasta yedirdi çay içirmedi demeyin şekerler buyrun çay da yaptım bugün ne hamaratımya Genişletmek için tıkla ... o çayı gerçekte öyle biryerde sevdigim insanlarla içmek isterdim..eline saglık dişepsim
Dişeps' Alıntı: afiyet olsun şekerlerim pasta yedirdi çay içirmedi demeyin şekerler buyrun çay da yaptım bugün ne hamaratımya Genişletmek için tıkla ... o çayı gerçekte öyle biryerde sevdigim insanlarla içmek isterdim..eline saglık dişepsim
Dişeps Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2010 #99 papatya25' Alıntı: ne güzel kaç sene oldu evleneli.çocuk varmı peki. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun papatyacım.24 yaşındayım.şimdilik çocuk düşünmüyoruz bakalım zaman ne göstericek
papatya25' Alıntı: ne güzel kaç sene oldu evleneli.çocuk varmı peki. Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun papatyacım.24 yaşındayım.şimdilik çocuk düşünmüyoruz bakalım zaman ne göstericek