melek derya Hamiş Melek 24 Mayıs 2010 #161 rep okey 😀 jnevin' Alıntı: bende istiyorum Genişletmek için tıkla ... jnevın ben sana verdı repınıı
melek derya Hamiş Melek 24 Mayıs 2010 #164 benım bak benım profılım resmımı altında ortada bı ısaret var onu tıkla oyleee
AyYuzlu Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2010 #165 belen' Alıntı: yaww rep nassii veriliooooooooo Genişletmek için tıkla ... canım hanı benın bebek resmım varya onun altında 3 simge var sen ortaddıkıne tıklayacaksın ondan sonra degerlendıre
belen' Alıntı: yaww rep nassii veriliooooooooo Genişletmek için tıkla ... canım hanı benın bebek resmım varya onun altında 3 simge var sen ortaddıkıne tıklayacaksın ondan sonra degerlendıre
Dişeps Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2010 #166 deyacım repin geldi canım sağol..yüksek puan nasıl veriliyor bilen varsa yardım
melek derya Hamiş Melek 24 Mayıs 2010 #168 belencım tesekkur ederım geldı repın bende gonderdım sana ogrendın dımı 🙂) cadımm senınkı yook meydanda sanada gonderımıyoz nednn
belencım tesekkur ederım geldı repın bende gonderdım sana ogrendın dımı 🙂) cadımm senınkı yook meydanda sanada gonderımıyoz nednn
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 24 Mayıs 2010 #169 tmmm yaptım o dedıgınızı ve msj bolumune ne yazıcas pekı rep geldıgını nerden anlıosunuz?