melek derya Hamiş Melek 25 Mayıs 2010 #304 Dişeps' Alıntı: bunun aynısıydı işte Genişletmek için tıkla ... ayy cok guselmıs canım yaaa benımkıde ıste strapez ama kollarını tekı dantel askı tekıde incii dedık ıstee ölculerım alındı kırık beyazz ıstee ne bılım sadeler hep asıldırrr
Dişeps' Alıntı: bunun aynısıydı işte Genişletmek için tıkla ... ayy cok guselmıs canım yaaa benımkıde ıste strapez ama kollarını tekı dantel askı tekıde incii dedık ıstee ölculerım alındı kırık beyazz ıstee ne bılım sadeler hep asıldırrr
melek derya Hamiş Melek 25 Mayıs 2010 #305 😀 canım yenı tanısmalar bunlar bu arada sen kapalımısn bı yerde kapalıyım mı emıstın ole bırsey hatırlıyorumm
😀 canım yenı tanısmalar bunlar bu arada sen kapalımısn bı yerde kapalıyım mı emıstın ole bırsey hatırlıyorumm
Dişeps Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #306 okadar çok model baktımki belkide sıkıldığımdan sonra bu olsun dedim kırık beyazdı
Dişeps Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #307 ewet canım kapalıyım.insanları dinlemeyenleri ve konuştuklarını umursamayanları sevmiyorum.
melek derya Hamiş Melek 25 Mayıs 2010 #308 guselmıss ama yanı canımm bende o kadar cok model baktım ama o benım begendıgım ılk begendıgımdı yanı oturduu sade asıll
guselmıss ama yanı canımm bende o kadar cok model baktım ama o benım begendıgım ılk begendıgımdı yanı oturduu sade asıll
melek derya Hamiş Melek 25 Mayıs 2010 #309 bızım aılede hep kapalı canım bı ben okuldan dolayı ole bı acıktır gıttım 🙂
Dişeps Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #310 ayyh gidiyimde duş alıp yatıyım çok uykum geldi yarında iş var deryacım