kadınlar öküz severmiş ????

MEÇHUL

Daimi Üye
Üye
kadınlar öküz severmiş ????
Kadınlar öküz sever !




Bir kaç gün önce Rectoa'nın yazısında "Kadınlar Hintli gibidir öküze taparlar" cümlesini okuyunca kitabi bir iki defa başa sardım,tekrar okudum.Kadınlar için yapılmış en doğru eleştirilerden biri olmuş.Evet kadınlar öküz sever bunu kabul ediyorum.

Kadınların öküz sevdiğini kabul ettik etmesine ama bu cümle; kadınlara, öküz türündeki adamlara aşık oldukları için bir eleştiri olsada, erkeklerin bir kısmının öküze benzediğinin de itirafıdır.Peki erkeklerin bazılarını öküz sınıfına sokan özellikleri neler ?

1.Öküz erkekler tahmin edebileceğiniz gibi çok zeki olmazlar.Kadının kuvvetli çenesi ve kurnaz oyunları karşısında kısa sürede nakavt olurlar.Çenede yenik düşen adam kolay toparlanamaz.Kılibik olmaya müsaittir.Hayatın müşterek olduğu laf salatasını yapın, bulaşıkları yıkatın.

2.Kadının ufacık bir bakışından, işvesinden,ses tonundan hatta ayak bileğinden "trene bakan öküz" sendromuna kapılıp, fantezilerinin esiri olurlar.Bu aşamaya gelmiş adam bir dediğinizi iki etmez.Süründürün.

3.Bu erkekler çoğunlukla bir gıda şirketinin veliahtı olur "peynirciler kralı" "zeytinoğulları'nın veliahtı" "höşmerimcigiller prensi" gibi lakapları vardır. Aileleri büyük olunca haliyle arabaları, göbekleri,cüzdanları kocaman olur. Bu öküz pardon prenslere (!) mankenler ve sarışın güzel kızlar hasta olur. "çokk tatlı göbeğinnnn var safffetttt" en sevdikleri hint şarkısıdır.Güzel değilseniz çok şanslısınız.

4.Çapkın,kibirli ve şiddete meraklıdırlar."1500 kadınla yattım hiç bişey anlamadım" demeleri, kadınların iç çamaşırlarını sahneye atmalarına yeter.Koluna bir haftalığına taktığı kadını duvardan duvara çarpması,öküzlüğün sevgi gösterisidir.Yüzü gözü morluk içindeki hatun "Miami'ye gittik deniz kestanesi battı" diyerek sevgili öküzünü ve cüzdanını bir kaç gün daha garantiler.

5.Giyim zevkleri başıboştur. Elvis Presley ve İbrahim Tatlıses arasında bocalarlar. Kol manşetlerinde isimlerinin baş harfi yazan pahalı gömlekler, altın kol düğmeleri, parıltılı ceketler giyerler ama malum "sırtına altın semerde vursan....." atasözü gereği bu zahmetler boşadır.Hintli değilseniz bu erkeklerden kaçın.Metroseksüel yapacağım diye uğraşmayın,boşa gider.Sonuçta bir tane makyajlı öküzünüz olur.

Tapılan öküzün cinsi, kadının Hindistan'ın hangi bölgesinde yaşadığına göre değişir.Yazdığım özellikler benim yaşadığım yukarıdelhi bölgesinin öküz türü.Sizin oralarda kimbilir ne öküzler vardır, allah bereket versin :)


(alıntı)
 
Geri
Üst