Kadınları Cezbeden 10 Şey

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Kadınları Cezbeden 10 Şey


Kadınlar erkeklerin ne yapmasını ister? Çok şey değil. Aşırı sevgi, sonsuz bağlılık, zaman, bebekler ve ay ışığında romantik geceler.. Liste çok uzayabilir ancak her kadının istekleri farklıdır. Ancak kadınlar hayatları boyunca erkeklere 'lütfen bunu yap, bunu, bunu ve bunu' gibi söylemlerde bulunabilir. Kadınları etkilemek bu kadar zor ve karmaşık değil elbette.

İşte kalplerini fethetmenin 10 basit yolu..

Sorular sorun

Yemekten sonra gününün nasıl geçtiğini, neler yaşadığını sorun.

Çok soru sormayın
Sizi yakınlaştıracak birkaç sorudan sonra artık soru sormayın. İlgi duyguğu konulardan bahsedin, seksi iltifatlarda bulunun.

Beni arar mısın?
Birlikte geçirdiğiniz günün ertesinde böyle bir mesaj almanız yüksek ihtimal, hatta kesin. Bir erkek olarak 350 karakterde duygularınızı anlatın ya da hepsini anlatmayın. Hazır mesajlar ya da kalıplaşmış sözlerle cevap vermeyin. Duygularınızı anlatan : ), ; ) gibi gülücük simgeleri kullanmayın. Çoğu ilişki ; ) işareti yüzünden başlamadan bitiyor. En iyisi siz onu geri arayın.

Pinti olmayın
Buluşmalarınızda sinema bileti alma, taksi parası ödeme, cafe de hesabı ödeme zamanı geldiğinde cimri davranmayın.
Çantasını taşıyın
Çantası ağırsa çantasını taşımaktan çekinmeyin. Bir yere girerken ilk olarak onun geçmesini bekleyin. Kaldırımın yola bakan tarafından siz yürüyün ancak tüm bunları aptal durumuna düşmeden yapın.

Bunları yapmayın

Parmakları iç içe geçirerek tutuşmak, insanların içinde homurdanmak, seksi gıdıklamalar, sütyeni çekip bırakma gibi şeyler yapmayın.

Bunları yapın
Bir kadın sıkı bir tutuş, yumuşak bir el, samimi ve doğal bir duruş (utandırmadan banyoya yürümek), açık ve keyifli cinsel sohbetler, vücudu üzerinde istekli bakışlar ister.

Ona eski kız arkadaşlarınızı anlatın
Dikkatli olun. Çok fazla detay sizin idam edilmenize neden olabilir. Eski sevgilinizi ne çok kötüleyin ne de çok övün. Orta noktayı bulara onu anlatın.

Eleştiri
Neden onun arkadaşlarından, işinden, evinden, sofrasından hoşlandığınızı anlatın. Ancak her durumda onun ne kadar güzel ve vücudunun ne harika olduğunu söyleyin. Göznüz ondan başka bir şey görmesin tamam mı?
 
Cevap: Kadınları Cezbeden 10 Şey

çok doğru vallaaa :D:D

paylaşımın için tşkler :)
 
Geri
Üst