Kadınların Kirli Sakal Sevdası!

T

TİTAN

Forum Okuru
Kadınların Kirli Sakal Sevdası!
kirli sakal
kadınlar, kirli sakal, severler mi, isterler mi, çekici mi, ile ilgili bilgiler burada melekler


sakal1-393.jpg



Sevgili melekler,
İngiltere'de yapılan bir araştırma, kadınların, tıraşlı ya da uzun sakallılardan çok “kirli sakal” bırakan erkeklerden hoşlandığını ortaya koymuş!.

sakal2-36c.jpg


Northumbria Üniversitesi uzmanları, 76 kadına, 15 erkeğin sakalları farklı uzunluklardayken çekilmiş 5’er fotoğrafını gösterdi. Kirli sakallı erkekler, kadınların çoğu tarafından ‘en çekici’ olarak seçildi, bir yandan da “sert, olgun, erkeksi ve saldırgan” sıfatlarıyla tanımlandı.

sakal3-1ef.jpg
sakal4-130.jpg




Araştırmada, yüzü tıraşlı erkekler uzun dönemli bir ilişki için kadınların en az tercih ettiği seçenek olarak görülürken, uzun sakallı erkeklerin de kadınlar için kısa dönemli ilişkiye daha uygun görüldüğü belirlendi. Hafif sakallı erkekler ise hem uzun, hem de kısa dönem için en ideal partner olarak değerlendirildi. Araştırmacılar, kirli sakalın erkeklerin çenesini daha geniş gösterdiğini, bunun da erkeksi görünümü artırdığını ifade etti.


sakal5-2e8.jpg



Yorum sizlerin,siz katılıyor musunuz bu görüşe?....:D:D



alitaran2-23d.jpg


 
ben katiliyorum canim...:( benim esimede cok yakisiyo..helede omzuna uzandigimda onlarla oynamya bayiliyodum..bu onunda hosuna gidiyordu sürekli oynamami isterdi..ama simdi hasretim ona dokunamiyorum bile :((( ben aglamiyimda kim aglasin simdi yaaa üfffffff
 
Geri
Üst