çoğu kişi adet gününe yakın döllenme olabilir adet olmazsan git tekrardan dedi ve ben 4. gün adet olmadım halaMerhaba, hcg değeriniz negatif gebe değilsiniz.Evde yapılan idrar kitleri hatalı sonuç verebiliyor. Bir kaç gün içinde mensiniz başlamazsa jinekoloğa görünüp muayene olun.
çoğu kişi adet gününe yakın döllenme olabilir adet olmazsan git tekrardan dedi ve ben 4. gün adet olmadım hala
Umarız Sevgili nevin sizin de güzel haberlerinizi alırız aramıza hoş geldiniz
Çok teşekkür ederim buğün sağlık ocağına yine test verdim 6. günüm dualarınızı eksik etmeyin Rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşUmarız Sevgili nevin sizin de güzel haberlerinizi alırız aramıza hoş geldiniz
Çok teşekkür ederim buğün sağlık ocağına yine test verdim 6. günüm dualarınızı eksik etmeyin Rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşUmarız Sevgili nevin sizin de güzel haberlerinizi alırız aramıza hoş geldiniz