Kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz. Sevgilim Beni Aldattı

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz. Sevgilim Beni Aldattı
Öncelikle merhaba
Kafamda uzun sürelerdir şöyle bir sorun var eski sevgilimi sürekli rüyamda görüyorum 5 senelik bir birlikteliğim oldu ve çok seviyorduk birbirimizi benim sevdiğim kesindi ama onunkinden emin değilim artık sevdimi sevmedimi diye..

Konun aslı şu beni bundan 9 ay önce kadar aldattı kendim yakaladım ve ayrıldım direk sonra ara sıra bana msj attı bende hattımı değiştirdim.. Daha sonra bizim ortak arkadaşımız vardı istanbulda ben onun yanına gitmiştim 1 haftalığına.. dışara çıktığımız zaman oda gelmiş orda kamptaydı ve bişey olmamış gibi oturduk ben fazla muhattap olmadım gidemezdim ordanda arkadaşımın hatırı olduğu için herneyse arkadaş bizim resimimizi çekmiş bende bunun kız arkadaşına attım çünkü aynısını bana yaptığı için biliyorum doğru değildi yaptığım ama benim canımı o çok yaktı sabah yarıları çok msj atıyodu kız bana bende aynı acıyı yasasın istedim bende kıza attım.. ama gene midesi geniş olduğu için kız yedirdi bunu kendine ara sıra oda diyodu bıktım artık diye ama genede yanından ayrılmıyordu.
ŞİMDİ BEN ONU HER GÜN RÜYAMDA GÖRÜYORUM SÜREKLİ BARIŞIYORUZ ONUNLA ÇOK MUTLU OLUYORUM RÜYADA OLSA ÇÜNKÜ BUNLARI YAPMASANA RAGMEN SEVİYORUM ONU BİLİYORUM YANLIŞ AMA KALBİME SÖZ GEÇMİYOR BAŞKALARIYLA ÇIKTIM AMA UNUTAMADIM ONU GENEDE.. Ben ne yapmalıyım şimdi bana yardımcı olurmusunuz asla dönmem ona ama canım çok yanıyor :( :(
 
Derdinizin tek çaresi zaman :) Zaman tüm yaralarınızı saracak, kaderiniz size en uygun kişiyi karşınıza çıkaracaktır. :)
 
sen surekli onu dusunduyun icin ruyanda onu goruyosun.insan beyni cok accayip kurgudur.bir seyi aklinda tut ve ona gore davran-INSANLAR DEYISMEZ.7SINDE NEYSE YETMISINDE DE ODUR.1 kere aldatdisa yine aldatir.sen daha iyilerine layiksin
 
Geri
Üst