kağıtları çöpe atmadan önce buraya bir göz atın

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
kağıtları çöpe atmadan önce buraya bir göz atın
hob0030.jpg


El becerinizi kullanarak evinizdeki artık kağıtları değerlendirmeye ve not kağıtlarınızı bir düzen içinde saklamaya ne dersiniz?

Her şey yerli yerinde
Yemek tariflerinizi yazdığınız kağıtla*rı ya da yemek kitaplarınızı düzenli bir şekilde saklamak istiyorsanız kendi ellerinizle süsleyeceğiniz bir sepet yardımınıza koşacak. Sepeti dekore etmek için renkli fon kartonlarından parçalar kesin ve bu parçala*rı üst üste yapıştırarak etiketler oluşturun. Dekoratif yapay kelebekler ya da dilediğiniz bir objeyle etiketleri süsleyin. Delgeçle açacağınız delik*ten geçireceğiniz kurdele ya da raf*yayla etiketleri sepetlerin kenarına bağlayın. Artık yemek tariflerinizi düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Renkli defterler
Evinizdeki, yaptığınız işten artakalmış yapışkanlı folyo ya da duvar kağıtlarını değerlendirmek istiyorsanız, bunlar*la not defterlerinizi kaplayabilirsiniz. Kağıtları dilediğiniz boyda kesin ve or*tadan ikiye katlayın. Ardından defterin en üstteki sayfasını bu kağıtla kaplayın. Defterin ortasından geçirdiğiniz kurdeleyi üst kısımda bağlayın. Dilerseniz bu şirin not deflerini sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz.

Sıra dışı bir notluk
Strafordan yapılan bir balkabağı, biraz tel ve mandalla masaüstünüz için sevimli bir notluk tasarlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle mandalları tellerin ucuna takın ve telleri bükerek mandalları sabitleyin. Hazırladığınız minik notlukları kabağın uygun bölümlerine yerleştirin. Artık notlarınız kaybolmayacak!
 
Geri
Üst