Kahküllü abiye saç modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kahküllü abiye saç modelleri
kahkül modelleri, kahküllü saç modelleri, kahküllü saç kesimleri, kahküllü topuz modelleri ile sizlerleyiz.

Saç modasın da asla trendlerden düşmeyen kahkül ve perçem modası, her sene birçok bayanın saç modelinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Hayatımız boyunca her bayanın mutlaka kahkül modelleri kullanmışlığı mutlaka vardır. Kimisi kahküllü saç modelleri kullanmayı kendine tarz haline getirerek uzun yıllarca bundan vazgeçemez kimisi de bir dönem kullanır ve daha sonra kahkülünü uzatmayı tercih eder.

Öncelikle bilmeniz gereken nokta kahkül kestirmeden önce iyi düşünüp karar vermeniz olacaktır. Çünkü her saç ve yüz tipine kahkül yakışmayabilir. Bunun için aşağıda ki yüz şekline göre kahkül modelleri örneğimizden fikir alabilirsiniz.


1.jpg


Kahkül modelleri de kendi arasın da farklı modeller olarak ayrılır. Yan kahkül modelleri, kalın kahkül modelleri, düz kahkül modelleri gibi örnekleri sayabiliriz.

Düz saç modellerine kahkül kesimleri oldukça yakışan bir detay... Eğer kahkül düşünüyorsanız ve saçlarınız dalgalı yada kıvırcık ise çok fazla kullanışlı olacağını söyleyemeyiz. Eğer sürekli düzleştirme imkanınız varsa o zaman birşey diyemeyiz ama düzleştirdiğiniz saçlarınız ile yağmurlu bir ortama girecekseniz o zaman hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kahkül modelleri en çok elmacık kemikleri çıkıntılı olan bayanlara çok yakışıyor.

Bunun yanın da yüz şeklinize göre en uygun kahkül kesimini tercih ettiğiniz de o zaman en doğru kararı vermiş olacaksınız.

Kahküllü saç modelleri olarak da pekçok şekil verilen model vardır. Bunlardan biri olan kahküllü abiye saç modellerini bu konumuz da sizler için paylaşıyoruz. Eğer siz de kahküllü saç modellerine sahipseniz ve özel bir davete katılacaksanız o zaman bu görsel örneklerden fikir alabilirsiniz.

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
 
Geri
Üst