Kalıcı Kaş Makyajı Nedir, Nasıl Yaptırılır ?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Kalıcı Kaş Makyajı Nedir, Nasıl Yaptırılır ?
Bu konu; kalıcı kaş makyajı hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, makyaj biz kadınlar için vazgeçilmez bir unsur. Genel olarak makyaj yapmaktan ve bakımlı görünmekten hoşlanan kadınlar kendilerini daha güzel görmek ve göstermek için bu uğurda hemen her türlü işlemi yaptırabiliyor. Mesela kaş almak bunlardan biri. El ayarlarını kaçırıp kaşlarını mahveden ve kaş küsmesi sebebiyle gür kaşlarını kaybedenlerle, biçimsiz ve zayıf kaşlara sahip olanlar için bir çıkış yolu da kaş makyajı. Bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorsanız buyrun makalemize...



kalici_kas_makyaji-154.jpg




Pek çok insan kaşlarından şikayetçidir. Bu şikayetlerin en sık rastlanannı kaşların şekli, seyrekliği ve renkleri ile ilgili olanlardır. Tüm bunlar ve benzeri durumlarda, kaşlara kalıcı makyaj uygulanması, sorunları büyük ölçüde giderir. Öte yandan, olgun insanlarda kaşları hafifçe yükseltmek yüze daha genç bir ifade verir.

Kalıcı makyajın tıbbi adı ’intradermal-mikropigmentasyon’ dur. Bu uygulamayı dövme işlemi ile karıştırmamak gerekir. Kalıcı makyajda kullanılan cihazlar ve pigmentler, dövme işleminde kullanılanlardan farklıdır, ayrıca iğneler çok incedir ve kalıcı makyaj işleminde bu özel pigmentler cildin yüzeyel katmanlarına özel tekniklerle yerleştirilerek doğal ve estetik bir görünüm sağlanır.

Bu uygulamadan yararlanmak istiyorsanız güvenilir bir estetik merkezinde ayrıntılı inceleme yapmanız şarttır.
 
Geri
Üst