kan grubu falınız!!!

MEÇHUL

Daimi Üye
Üye
kan grubu falınız!!!
2011 faliniz kan grubuna göre burçlar

'Kan grubuna göre kişilik testi yapılır mı?' demeyin. Çünkü yapılıyor. 'Kan tipolojisi'ne göre kişinin nasıl bir yapıda olduğu kan grubundan belli oluyor...


Dünyanın en çok kitap satılan ülkelerinden biri olan Japonya’da kan gruplarına göre insanlara beslenme tarzı, sevgili bulma ve terfi etme tavsiyeleri içeren ‘kan tipolojisi’ kitaplarına rağbet gösteriliyor.


İngiliz Daily Telegraph’ın haberine göre kitaplar, kan grubunun insanların kişilik özelliklerini belirlediği varsayımıyla yazılıyor.

Gazeteye göre 4 farklı kan grubuna ait bu türde birçok kitap, 2008 boyun-ca ülkede “en çok satılan kitaplar” listelerinde üst sıralarda yer almayı başardı. Örnek olarak bu yayınlar arasında yer alan “Kan Grubu B Olanlar İçin El Kitabı” başlıklı bir kitap, bir yıl içerisinde 5 milyon satış rakamına ulaştı.

‘0’ cesur, ‘A’ sinirli “Kan Tipolojisi”ne göre kan grubu 0 olanlar güvenli ve cesaretli, A olanlar ise sinirli ve hassas bir yapıya sahip. B grubundakiler uyumlu ve yaratıcı olurken, AB grubundakiler “ilginç ve çekici” kişilikler olarak tanımlanıyor.
 
Cevap: kan grubu falınız!!!

AB grubundakiler “ilginç ve çekici” kişilikler olarak tanımlanıyor.:D
 
Geri
Üst