Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ecosum

Üye
Üye
Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri
Beta hcg değerlerine göre hamileliğinizin kaçıncı haftasında sınız acaba kaç haftalık hamilesiniz gibi bütün sorularınızın cevaplarını aşağıda sizler için oluşturduğumuz bhcg tablları ve karşılarında yazılan değerler ile anlayabilirsiniz. Bunun için bhcg testi yaptırdığınızdaki sonucu buradaki rakamlar ile karşılaştırmanız yeterlidir.

Çok net olarak tam tamına şu kadarlık olmuş bebeğim şu kadarlık hamileymişim diyemeseniz de ortalama olarak değerleri aşağıdan bulabileceksiniz değerli meleklerim. Bu hususta bizlere yönelteceğiniz sorularınızı da içtenlikle cevaplayabileceğimizden emin olabilirsiniz. Rabbim, isteyen dileyen herkese bebek nasip eder inşallah.


bhcg sonucu değerleri.jpg

Aşağıdaki değerleri lütfen takip ediniz. Dediğimiz gibi içinden çıkılmayacak bir durum yok ama yardıma ihtiyacı olanlar lütfen yazsınlar yorum olarak bizlere. Ayrıca sitemizdeki bu ve tüm konulara yorum atabilmek için kayıt olmanıza gerek bulunmamaktadır.

Beta hcg testi değerleri.jpg


bhcg değerlerine göre hamilelik.jpg





 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba adetim 9 gün gecikti beta hcg testi 0.41 çıktı...hala adet olmadım karnımda ufak ufak seyirmeler var kokulara karşıda hassasiyet var bir kaç yerde okudum kan testi ilk negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenleri okudum acaba böyle bişey olabilirmi ?
 
Merhaba arkadaşlar 17 şubatta adet oldum adetin 6. günü rahim filmi öektirdim ve dokturum bana dış gebe kalma sansın yüksek dedi cok üzüldüm ve adetime 3 kala beta hcg yaptım 40 çıkmıtı adetim 3 gün gecti beta hcg yaptırdım 950 cıktı ultrasyonda birsey cıkmadı sadece küçük bir kist var dedi doktorum 2 gün sonra tekrar yapmamı istedi acaba dış gebelik felan olabilir mi cok korkuyorum
 
Merhaba,

Dış gebelik tıpkı normalgebelik gibi aynı belirtileri içerir.Bu yüzden teşhisi hemen yapılmaz. İki değerle dış gebelik teşhisi konulmaz. Dış gebelik belli aralıklarla yapılan hcg + hekim kontrolü ile belirlenebilir. Hekim kontrollerinizi aksatmayın.Sağlıklı günler diliyorum..
 
Geri
Üst