Kankam için en güzel doğum günü mesajları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kankam için en güzel doğum günü mesajları
kankam için doğum günü sözleri, arkadaşa doğum günü mesajları, kankaya doğum günü mesajları, en güzel doğum günü sözleri ile ilgili sözleri bu konumuz da bulabilirsiniz.

Uzun bir süre önce gençler arasın da yakın arkadaşlara söylenmesi ile başlayan bir kanka lafı artık hayatımızın vazgeçilmez sözleri arasın da yer almıştır. Dostluk en güzel duygulardan biridir. Hele hele günümüz de gerçek dost bulmak samanlıkta iğne aramak kadar zor bir olaydır. O yüzden gerçekten dost olduğunu bildiğiniz kişileri elinizden geldiğince kaybetmemeye çalışarak onların değerini bilmenizi tavsiye ederim.

Gençlerin arkadaşlarına bir seslenme ve hitap şekli olan kanka kelimesi özellikle kendisine yakın bulduğu ve kardeş gibi gördüğü kişilere söylenen kelimedir.

Kankanızın doğum günü için ona en güzel sözlerden oluşan "kankam için doğum günü sözleri" ile ilgili mesajları sizler için paylaşıyoruz. Siz de beğendiğiniz mesajları kankanıza göndererek ona ne kadar değer verdiğinizi ve sevdiğinizi bu cümlelerle ifade edebilirsiniz.

arkadasa dogum günü mesajı.JPG


Doğum günün kutlu olsun bitanecik kankam. Allah hep gönlüne göre versin, mutlu yıllar.

Doğum günün kutlu olsun bitanecik kankam, hep böyle güzel melekler doğsun.

Her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirmesini dilerim. Nice güzel doğum günlerine bitanecik kankam.

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yaşında da güzelliklerin seninle olması dileklerimle. Doğum günün kutlu olsun bitanecik kankam.

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, kimsenin unutmadığı bir ömür için bu doğum günün yeni bir başlangıç olmasını dilerim. İyi ki doğdun biricik kankam.

kankam için güzel sözler.JPG


Yapraklara dallara, yeşillere allara nice mutlu yıllara, iyi ki doğdun bitanecik kankam. Doğum günün kutlu olsun.

Yeni yaşın sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun. Doğum günün kutlu olsun canım kankam.

Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım kankam.

Bırak düşünmeyi, bırak üzüntüyü, at içinden bütün kötü duyguları. Bugün senin doğum günün üfle hadi mumları. Doğum günün kutlu olsun canım kankam.

Özel günlerde özel insanlar hatırlanır güzel hediyeler özel insanlara verilir. Benim için çok özel olan biricik kankam iyi ki doğdun.

Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. İyi ki doğdun biricik kankam.

Duygular vardır anlatılmayan, sevgiler vardır kelimelere sığmayan, insanlar vardır ki asla unutulmayan. İşte sende onlardansın. Doğum günün kutlu olsun canım kankam.

Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun bitanecik kankam!

kankaya mesaj.JPG


Doğum günün kutlu olsun, tüm mutlu yarınlar seninle doğsun. Nice mutlu senelere bitanecik kankam.

Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanacağın çok mutlu geçecek yeni bir yaş dilerim. İyi ki doğdun biricik kankam. Nice mutlu yaşlara.

Yeni yaşında ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileklerimle. İyi doğdun canım kankam, nice mutlu yıllara.

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Doğum günün kutlu olsun bitanecik kankam.

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım kankam.
Hayatta en güzel yıllar çabuk geçenlerdir. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki gününden daha güzel ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice yıllara bitanecik kankam.
Yaşa, Sev, Gül... Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun canım kankam. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara.
 
Çok güzel mesajlar varmış ya süperler ellerinize sağlık kankama doğum günü mesajı attım güzel oldu unutmuştum ararken buldum sizi acaba yeni mesajlar var mı uzunca şöyle güzel şekilde kısada olur yeterki kankaya doğum günününü anlatan mesaj olsun hadi canımsınız :)
 
Zaman içinde yenilerini ekleriz neden olmasın kankanızın ve bugün doğan herkesin Ömer Görür Kardeşimin de doğum günü kutlu olsun :) Kankam değilsin ömer sana mesaj atamıyorum ama ömrün bereketli olsun sonun hayr olsun kardeşim benim iyiki varsın :)

Bu konu ile birlikte onunda doğum gününü kutladım tarihe not olsun :)
 
Geri
Üst