Kanvas tablo modellerine evinizde yer açın

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Kanvas tablo modellerine evinizde yer açın
Ev dekorasyonunda değişim için farklı alternatif fikirlerden faydalanabilirsiniz. Bunu gerçekleştirirken sizin için önemli olabilecek pek çok fikirden yararlanmayı düşünebilirsiniz. Mesela kanvas tablolar, canlı çiçekler, dekoratif salon objeleri, oda kokuları, ahşap mini dekoratif süsler….Daha akla gelebilecek pek çok fikir dekorasyonlarınızı en özel kılabilmenize yardımcı olabilecektir. Sizleri mutlu edecek bu fikirler arasında dekoratif kanvas tablo tasarımlarını ele alarak size güzel birkaç fikir vermeye çalışacağım. Dekorda mekan derinliğini ortaya koyan bu fikirler eminim sizlerin de hoşunuza gidecek. En güzel fikirlerle ortamlarınıza hava katabilmek için öncelikle aşağıya eklediğim resim galerimdeki fikirlere göz atabilirsiniz.

009_s_145.jpg

Her zevke hitap edebilen çeşitlilikte tablonun varlığını koruduğu satış noktaları her sezon değişikliklere yer açabilmektedir. Kanvas tablo tercihinizde ruhunuzu canlandırıp sizi dinlendirecek bir manzara tercihinde bulunarak en özel görünümleri elde edebilme şansını canlı tutabilirsiniz. Size enerji anlamında güzel enerji verici tablo seçenekleriyle gelenlerinizin de pozitif düşünmesini sağlayabilirsiniz. Deniz manzarası, gemiler, çiçekler, hayvanlar, İstanbul, deniz kabukları, çocuklar, soyut imgeler…Pek çok nesne ve nesnelere yer açılan tablolar sayesinde ev dekorunuzda tamamlayıcı bir objeyle harika değişkenlikler yakalayabilirsiniz.

Canvas-Tablo-Modelleri.jpg
Canvas-Tablo-Modelleri-57.jpg

Ev dekorunda tüm şahaneliğiyle kendini gösteren tablolar kimi zaman bütün halde kimi zamansa parçalı modeller şeklinde karşınıza çıkabilir. Seçim yaparken kullanacağınız mekan dekorunu göz önüne alarak canlandırıcı etki tercihinize göre, büyük- küçük ya da orta boy tablo seçeneklerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz.

canvas-tablo-modelleri-canvas-tablo-modelleri-31.jpg

Alt ve üst resimde eklemiş olduğum seçeneklere bakarak mevsimsel tercihlerle de dekorunuzda şahane değişimlere yer açabileceğiniz gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Sizlerin beklentilerinizi yüksek tutacak olan görsel şölen adına tercih ettiğim sonbahar ve ilkbahar manzaraları bence şahane. Beğendiniz mi? Evim için bu tarz bir seçim ya da denizin o huzur dolu dalgalarını hissettirecek bir seçim benim idealim diyebilirim. Kendi evimde görmekten bıkmayacağım manzaralar bunlar olabilir diyorum. Daha pek çok farklı manzaraya göz atıp alabileceğiniz değişik seçenekler mevcut. Evmanya, gittigidiyor web ziyareti ya da hepsiburada ziyareti ile kapınıza kadar seçtiğiniz ürünün kısa zamanda gelmesini sağlayabilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler diliyorum.

pr_01_1398817.jpg
 
Kanvas tablolara bayılıyorum. Bundan bir kaç ay önce internetten sipariş ettim ve geldi şimdi duvarımı süslüyor. Gerçekten odaya farklı bir boyut ve görsellik kazandırıyor. Kanvas tabloların fiyatlarıda çok uygun . Ben 40 tl den almıştım.Fiyatlar boyutuna göre değişiyor. Ayrıca eklemek isterimki bu tabloların monteside pratik.Tablonun arkasında yer alan etiketleri kaldırıyorsunuz ve duvara tabloyu yerleştiriyorsunuz.
 
Geri
Üst