Kapı Önü Ağırlıkları Tercihi ile Ev Girişleriniz Özelleşsin

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Kapı Önü Ağırlıkları Tercihi ile Ev Girişleriniz Özelleşsin
Kapı önü girişlerinde dekoratif unsurlara verilen önem her zaman ev dekorasyonlarını hareketlendirmeye yardımcıdır. Siz de bu sene ev dekorasyonunuz için yerinde bir değişim ile etkileyiciliği yakalamak istiyorsanız öncelikle kapı önü dekoratif unsur değişimleri adına seçimlerinize hareket kazandırmaya bakabilirsiniz. Kapı önü girişlerinizde birçok kişinin aklına gelmeyecek bir seçim olacak olan kapı önü ağırlıklarının canlı ve renkli tasarımları ile 2016 sezonunda evinizin giriş kısmından başlayacak bir enerjiye ne dersiniz?

dekoratif-kapi-onu-agirliklari-2016-620x330.jpg


Yılbaşı süslemeleri için harika bir seçim olacak üstteki model ile ev dekoratifliğinizde değişim kendiliğinden gelecektir. Noel görünümlü birbiri ile dans ediyormuş edası ile sizlere gülümseyen bu kapı önü ağırlıkalrı ile noel partiniz öncesi süslemenize bir başlangıç olacak olan adımı gerçekleştirebilirsiniz.


M011731_large.jpg

Hayvan figürlü süslemelerin ev dekorasyonlarında doğal ortam hissettirici rolünü hepimiz biliyoruz. Alt resimlerde de gözünüze çarpacak olan pek çok hayvan figürlü kapı önü ağırlığı karşısında kendinizi tutmayacak; özel bir görünüm için bu kapı önü ağırlık model incelemelerini kısa zamanda gerçekleştirmek isteyeceksiniz. En güzel kapı önlerinin sizlerle olması için bu tarz bir antre ile başlangıç yaparak günün her saati evinize girerken doğadan bir esintiyi kapı önünüzde görebilme memnuniyetini hissedebileceksiniz.

M019440_2_large.jpg
M024317_large.jpg
3.jpg
4.jpg
 
Geri
Üst